buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
HÅNDBALL-SØSKEN: Tvillingene Guro og Maja Jacobsen er ønsket i Storhamar.
 
Senstad satser på Gjøvik-tvillinger
Gjøvik og Vardals tvillinger, Maja og Guro Jacobsen er håndballaktuelle for Storhamar. Det er også Bækkelagets Betina Riegelhuth, Fjellhammers Stine Lidén og Gjerpens Renate Saastad.

Publisert: 16.apr.2008 08:20
Oppdatert: -

HAMAR: I går trente Betina Riegelhuth med Storhamar, og i løpet av uka skal trener Arne Senstad få svar fra Gjøvik og Vardals gode tvillinger Maja og Guro Jacobsen.

- Dette er to unge jenter som har stort ansvar og gjort det veldig bra på Gjøvik og Vardal denne sesongen, sier Senstad.
Maja er keivhendt, høyre bakspiller som har scoret 78 mål for Gjøvik og Vardal denne sesongen, og Guro er venstre bakspiller. De to 18-åringene har begge spilt på juniorlandslaget.

Senstads typevalg
- Får dere konkurranse fra nyopprykkede Toten om de to?

- Det står mellom oss og Gjøvik og Vardal. Jentene har igjen ett år på videregående, så det er snakk om å legge forholdene til rette slik at de kan gjøre ferdig skolen. Og så tar jeg med dem til trening, sier Senstad, som er lover svar i løpet av uka.
Storhamar-treneren er klar på hvilke typer han ønsker inn i stallen for å satse videre med Storhamar. Senstad er opptatt av å tenke langsiktig med treningsvillige typer, og er klar på at han kan bruke tid på å utvikle både enkeltspillere og laget.

Riegelhuth
Som HA-sporten tidligere har skrevet, er Storhamar også interessert i Bækkelagets bakspiller, Betina Riegelhuth. Hun trente med Storhamar i går kveld, men har også andre tilbud hun skal vurdere.

- Renate Saastad fra Gjerpen har tatt initiativ selv, og er en interessant spiller. Vi jobber med å skaffe henne praksisplass som fotograf. Får vi til det, kommer hun. Har juniorlandskamper og er i utgangspunktet bakspiller, men kan også brukes på kant, sier Senstad.
Stine Lidén er juniorlandslagskeeper, og da HA-sporten snakket med henne i jula, fortalte Stine at hun kunne være flyttbar hvis Fjellhammer rykket ned.
Det gjorde de.

Avklaring med dagens
- Samtidig er det viktig å få avklart med flere av dem som har vært med i år - men som står uten kontrakt.

Det gjelder Hanne Marthe Deglum, Anette Olsen, Rannveig Haugen, Jeanett Svele, Trude Rønningen, Tove Elisabeth Rise og Maren Gundersen.
- Vi ønsker at flest mulig av årets spillere blir med videre. Det er ikke snakk om å bytte spillere. Vi trenger en breiere stall, sier Senstad.
- Anette Olsen vil vi gi en sjanse til, og vi er i dialog med Rannveig Haugen. Jeg skjønner at hun ønsker mer spilletid framover på banen, men det er ikke noe jeg kan love. Jeg er veldig fornøyd med den jobben hun har gjort denne sesongen, og vi vil gjerne ha med Rannveig videre.

Maren Gundersen
Jeanett Svele er usikker på grunn av videre utdanning. Trude Rønningen er usikker på grunn av arbeidssituasjonen. Senstad skal i samtale med Tove Elisabeth Rise, og Maren Gundersen er den siste uten kontrakt.

- Jeg ønsker å ha med Maren videre. Hun kan bli landslagsspiller i håndball, men skal også ta utdanning. Spørsmålet er hva hun lander på og når hun skal ut i studier, men signalene er at hun blir med videre, sier Senstad.
Fra før av har Storhamar signert Anja Edin, Lise Løke og Trine Haugstad.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat