23. okt
Storhamar-trener: Arne SenstadFoto: Terje Midttun
 
Senstad supertent etter langt opphold
Storhamar-trener Arne Senstad har respekt for Tønsberg-laget Flint, men tror de skal få kjørt seg i kveldens eliteseriekamp i håndball.

Publisert: 05.jan.2011 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: Arne Senstad er supertent etter en lang seriepause, men han er veldig godt fornøyd med den treningsjobben laget har gjort.
- Vi har brukt oppholdet veldig bra. Kjørt skikkelig fysisk og teknisk med de som har vært her. De som ikke var med fra start før sesongstart, har fått et veldig godt treningsgrunnlag nå. Vi spilte en treningskamp mot Nordstrand i jula, og var helt overlegne. I den kampen var Karoline Fredriksen fantastisk god, sier Senstad.
Anja Edin har ikke fått trent slik hun burde.
- Hun har hatt en skade i både hofte og bein, og så fikk hun lungebetennelse. Anja blir med til Tønsberg, og er aktuell for spill i forsvar hvis vi blir tvunget til det, sier Storhamar-treneren.
Storhamar ligger på sjetteplass i serien med seks poeng etter at de startet sesongen med minus fire.
- Jeg synes spillerne har sett veldig skjerpet ut, og vi er klar for å klatre litt oppover på tabellen nå. Jeg har trua på at vi kan ta mange av lagene som vi møter i tiden framover, sier Senstad.
Etter Flint i kveld, er det Tertnes i Bergen søndag.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke