23. okt
PÅ PLASS: Tidligere Storhamar-trener Arne Senstad heier på Storhamar og Alfred Örn Finnsson i kveldens kvartfinalekamp i sluttspillet.
 
Senstad til Hamar for å heie på Storhamar
I fjor tapte Storhamar med ett mål for Stabæk i den avgjørende kvartfinalekampen i sluttspillet. I kveld er de ute etter revansje.

Publisert: 23.apr.2014 04:00
Oppdatert: 23.apr.2014 03:59

Det er ofte jevne kamper når Storhamar og Stabæk møtes. Slik har det også vært i år. I 4. runde i cupen vant Storhamar 22-21 i Nadderudhallen, i seriekampen samme sted vant Stabæk 26-25 og i tilsvarende kamp i Hamar ble det 28-21-seier til Storhamar.

Går vi ett år tilbake i tid, så vant Stabæk med ett mål i Nadderudhallen i tilsvarende kamp som spilles i Prestrudhallen i kveld.

Da var det Arne Senstad som styrte Storhamar-skuta.

Skal heie på Storhamar

Arne Senstad legger ikke skjul på at han har fått et veldig spesielt forhold til Storhamar etter å ha trent klubben i en årrekke. Han følger med på hva som skjer med jentene han trente tidligere.

- Klubben har vært veldig betydningsfull for meg, og vi tok nye steg hele tiden de årene jeg var der. Jeg har veldig lite negativt å si om Storhamar, og i kveld sitter jeg på tribunen og heier på Storhamar, sier Oppsal-treneren.

- Hvem vinner kveldens kamp?

- Jeg har hausset opp Storhamar tidligere og fått høre det, men jeg synes Storhamar er et bedre lag enn Stabæk. Jeg hører at de har trent bra inn mot påsken, og de har også uttrykt et ønske om å vise seg fram i sluttspillet. Jeg tror de går til semifinalen, sier Arne Senstad.

Han har fulgt laget via sendinger på Sumo, og har merket seg at Storhamar har fortsatt i samme spor som under hans ledelse.

- Og jeg ser at det fortsatt er store svingninger i spillet. Det er litt av de samme som i min tid. Betina Riegelhuth og Maja Jakobsen er i perioder veldig gode, men svinger i prestasjonene.

- Noen som har imponert deg?

- Martine Hovden har vært god. Hun har tilført laget noe og gjort at Storhamar har merket skadefraværet til Kamilla Sundmoen litt mindre. Hovdens pluss er at hun også kan brukes sammen Kamilla når hun er tilbake.

- «Limma» har fortsatt

- Ellers synes jeg at «Limma» (Linn-Marie Birkeland) har fortsatt utviklingen. Hun reddet Storhamar mot oss, sier Senstad som oppgraderer fra hjelpetrener til hovedtrener i Oppsal den kommende sesongen.

- Du vet, jeg er ikke akkurat den fødte assistenttreneren, sier Senstad med et smil.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke