buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Vant: Storhamar og Lise Løke vant lett mot Grane Arendal
 
Storhamar vant overlegent mot Grane
Hjemmelaget gikk til pause med 15-11. Utover i den andre omgangen rykket Storhamar ytterligere ifra, og vant hele 43-18. Lise Løke ble toppscorer for Hamar-jentene.

Publisert: 04.okt.2015 15:07
Oppdatert: 04.okt.2015 17:36

Det startet veldig bra for Storhamar, og tok tidlig en 5-0 ledelse. Utover i omgangen ble det mer slurv, men de holdt Grane Arendal på god avstand til pause, med en ledelse på fire mål. Utover i den andre omgang var det ett lag på banen, og etter halvveis å ha ledet med ti mål, rykket de ytterligere ifra. De gule og blå ga seg ikke før det sto hele 43-18 på resultattavla. De slapp Grane nesten ikke til, og bortelaget scoret kun sju ganger i andre omgang. Lise Løke ble toppscorer med 11 mål. 

Andre omgang

Storhamar gikk til pause noe vaklende etter en noe svak periode rett før pause. Det har Storhamar-jentene ristet av seg og etter halvspilt andre omgang har Storhamar full kontroll og har økt ledelsen til ti mål, 25-15. Angrepsspillet sitter, og Storhamar slapp ikke inn mål etter pause før det var spilt 7.42 av andre omgang. 

Første omgang

Storhamar startet best, og fortsetter å holde Grane Arendal med behagelig avstand ned, selv om Grane skjerpet seg utover i omgangen. Det skjedde etter at Storhamar var totalt overlegene de første minuttene av kampen. Storhamar begynte å slurve litt, og ble presset mer utover i kampen. De slet med å opprettholde spillet sitt på tampen av de første 30 minuttene, med flere feil i angrep og med få redninger bakover. Lise Løke er toppscorer etter første omgang, med fem fulltreffere.

Storhamar har vært klart best så langt, og hadde gått opp i 5-0 før Grane Arendal fikk satt sitt første mål. Storhamar har bare fortsatt og leder hele 11-4 når 15 minutter er spilt. Mange feil fra Arendal og godt angrepsspill fra Storhamar har gjort at kampen ikke har vært nærheten av jevn enda. Lise Løke har vært svært frisk og har scoret en rekke mål.

Før kampen

Dette sier Storhamar-trener Arne Senstad før ettermiddagens kamp:

– Grane fikk en bra start, men tapte mot Gjerpen og Stabæk. De har hentet en del nye spillere, og noen av dem er rutinerte. Men vi skal håndtere det, sier Senstad, som var veldig godt fornøyd med det de etablerte jentene leverte i cupkampen mot Skrim.

– Kamilla Sundmoen, Tonje Enkerud og Lise Løke dro til mot et bra lag sist. Det var veldig godt å se, og disse spillerne må fortsette der. Så håper vi at spillerne bak de mer etablerte spiller på seg sjøltillit. Det handler om å gi mange spilletid, og rulle rundt i 1. divisjon. Målet er at flest mulig har fått nødvendig utvikling når vi kommer til våren. Vi vil komme styrket ut av sesongen. Jeg vil se utvikling hele tida. Det er avgjørende for målene våre videre, sier Storhamar-treneren.

Senstad også i dag klare seg uten Lise Binger, Malene Aambakk, Ellen Marie Folkvord og Martine Hovden.

– Det blir mer belastning på færre spillere, men det skal vi klare. Binger kan bli klar til neste kamp, sier Arne Senstad, som gjerne ser flere redninger i morgen kveld.

Mot Skrim hadde Storhamar-målvaktene seks redninger i løpet av 60 minutter.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat