buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
TILBAKE? Anja Edin, her kamp med landslagsvenninen Heidi Løke, har pådratt seg kikhoste. Det gjør at hun ikke er hundre prosent sikker for Storhamar mot Våg i kveld.
 
Senstad vurderer Anja med kikhoste
Storhamar har slitt med spillet sitt i det nye året. Nå er de fleste på bedringens veg, men Anja Edin har slitt etter håndball-VM. Hun har hatt kikhoste.

Publisert: 20.jan.2010 05:06
Oppdatert: -

HAMAR: Anja Edin spilte ikke kampen mot Gjøvik og Vardal, og det preget kampen.

- Vi har en smal stall og når Izabela Duda og Anja er borte, må de andre være på topp for å kompensere. Med mye sjukdom i kroppen, har vi dessverre ikke vært på et slikt nivå.

På antibiotika
Om Anja spiller kveldens kamp mot Våg, vet ikke Arne Senstad ennå. Han ville ha med seg treningen i går kveld før han tok en avgjørelse.

- Vi må være forsiktige med Anjas helse. Hun går på antibiotika for tiden, men at det er behov for hennes tjenester, er det ikke et fnugg av tvil om.
Selv Arne Senstad ikke gjør noe poeng av det, surrer det sikkert i bakhodet til Storhamar-spillerne at Våg er en vrien motstander. Kristiansanderne slo ut Storhamar av fjorårets NM. De var også laget som satte en stopper for Storhamars planer om å nå finalen i fjorårets sluttspill.

Mot offensivt forsvar
Utfordringen har alltid vært Vågs 3-2-1-forsvar, en formasjon som mange ganger kan grense helt til 3-3. Nå kan en si at suksessen ikke har vært spesielt stor denne sesongen, men dette skyldes, ifølge Senstad, at Våg har hatt ei lang og tung skadeliste. Han regner med at Våg stiller med fullt lag nå.

- De kommer helt sikkert sterkere utover i andre halvdel av sesongen. Når det gjelder Vågs forsvarsformasjoner, er dette ting som skal passe oss godt. Våg og Storhamar har omtrent den samme offensive håndballfilosofien, og vi føler selv at vi skal være på høyde med sørlendingene.
- Får vi opp igjen trøkket på spillerne, tror jeg vi skal ordne sakene til egen fordel hjemme mot Våg. Treningene har vært bedre den siste tiden, bortsett fra mandagstreninga, sier en revansjesugen Arne Senstad.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat