buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
SKADD: Storhamar-trener Arne Senstad håper å ha toppscorer Izabela Duda spilleklar igjen til søndagens returkamp mot Gjerpen
 
SJANSELØSE uten Tjugum og Duda
Gjerpen - Storhamar 39-21 Uten toppkeeper Heidi Tjugum og toppscorer Izabela Duda var Storhamar sjanseløse mot Gjerpen. Trener Arne Senstad tror Storhamar er like sjanseløse på å nå semifinalen i sluttspillet. Da må de nemlig vinne med 19 mål søndag.

Publisert: 10.apr.2008 08:54
Oppdatert: -

SKIEN: - Nei, dette er kjørt. Vi kunne nok ha greid å ta igjen fem til ti mål, men 19? Nei, vi er sjanseløse, sier Storhamar-treneren.

I går fikk vi også se hvor viktige Izabela Duda og Heidi Tjugum har vært for bronselaget Storhamar denne sesongen. Laget var kolossalt sårbart uten de to stjernene, og det er ikke tvil om at Senstad gjør rett når han nå forsterker stallen foran neste sesong.

Sjuk og skadd
Heidi Tjugum lå sjuk hjemme med bronkitt, og Izabela Duda fikk seg en smell i håndleddet mot Våg. Håndleddet var ikke bra nok til at hun kunne spille i går, men Iza er trolig med igjen søndag.

- Jeg ville spille selv, men fysioterapeuten sa nei. Jeg håper å være klar igjen søndag.
- Men 39-21 greier dere ikke å innhente?
- Alt er mulig. Vi er kvinner, vet du, smiler Duda.

Slaget billig
Arne Senstad hadde ingen smil på lager etter gårsdagens kamp.

- Vi slapp billig i 1. omgang, for vi var ikke i nærheten av å spille forsvar i hele kampen. Det er rett og slett utilgivelig. Jeg synes likevel vi var friske framover, så jeg er fornøyd med det offensive i 1. omgang, sier Senstad.
Storhamar lå bare under med 15-14 ved pause.
Men etter pause gikk det aller meste helt galt.
- Vi gikk i fella. Spillerne trodde de skulle få det like greit som i 1. omgang. Men ingen tok ansvar da det buttet mot, og faktum er at Gjerpen ikke var så gode som man kan få inntrykk av. Men de så ut som om de var i verdensklasse - og vi spilte som et 3. divisjonslag.

- Dette var flaut
- Dette var rett og slett flaut. Vi skal ikke rakne slik, sier Senstad som er realist nok til å forstå at det så å si blir umulig å slå Gjerpen med 19 mål søndag.

- Spiller Tjugum og Duda?
- Hvis de er friske, så. Men vi tar ingen sjanser, sier Arne Senstad etter gårsdagens smell mot Gjerpen.
PS! Hanne Marthe Deglum måtte hjelpes av banen etter å ha fått en smell i hodet i 2. omgang. Hun fikk et skudd i ansiktet, falt bakover og slo bakhodet.
- Jeg vet ikke om jeg har fått hjernerystelse eller ei. Men jeg er litt utafor og har vondt i hodet, sa Deglum til HA-sporten i går kveld.
Hvis både Deglum og Tjugum må melde pass søndag, så stiller Storhamar med to 18-årskeepere i returkampen mot Gjerpen. Linn Westbye Pedersen sto det meste av gårsdagens kamp, og fra før av har 18-årskollega Maria Haaberg fått prøve seg.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat