buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
GOD: Gina Lorentsen spilte bra i debuten på venstrekanten, og satte inn et par spektakulære mål.
 
Skaden bekymrer
Storhamar - Flint 26-23 Selv om hun begynner å bli bedre, har Anja Edin hatt mye trøbbel med kneet i sommer. Arne Senstad innrømmer at det bekymrer.

Publisert: 07.aug.2010 04:12
Oppdatert: -
Storhamar - Flint 26-23 Selv om hun begynner å bli bedre, har Anja Edin hatt mye trøbbel med kneet i sommer. Arne Senstad innrømmer at det bekymrer.
TØNSBERG: - Ja, det er klart det er bekymringsfullt. Vi håper på at hun skal bli helt frisk til seriestart, men det er ikke bare å få henne bra i kneet, hun må være matchklar også, sier Arne Senstad.
Anja forteller at et såkalt jumpers knee har voldt henne problemer. Under landslagssamlingen tidligere i sommer, måtte hun gi seg etter den første uka, og bare trene alternativt.
Det gjør hun fortsatt, i tillegg til litt håndball.
- Det gjør vondt i oppbremsinga, men det er allerede mye bedre enn i sommer. Jeg prøver å være fornuftig, men det er jeg ikke alltid så flink til, smiler Anja.
I går spilte hun endelig kamp igjen, da laget tok fatt på oppkjøringsturneringen Skjærgårdslekene i Tønsberg.
Hun fikk noen minutter her og der.
- Jeg må prøve å ta det litt roligere fram til seriestart.
Flere med småskader
I tillegg til Anja, sliter flere med småskader. For eksempel Betina Riegelhuth, som dro på seg en liten strekk på landslagssamlingen i Larvik forrige uke.
- Vi er såpass få at det går litt utover treningene også. All ære til de unge spillerne som er med på trening, men det blir noe annet å møte motstanden vi gjør her. Så målet er å komme ut av turneringa her med fullt lag, sier Senstad.
I fjor kostet storseieren over Larvik Storhamar både krefter og vonde kroppsdeler. Det førte til at de måtte avslutte finalekampen mot Byåsen med en spiller mindre.
De første ti minuttene av kampsesongen var alt annet enn strålende, men de for dagen svartkledde reiste seg og avsluttet med en brukbar 2. omgang, forholdene tatt i betraktning.
- I år har vi nesten ikke hatt tid sammen før turneringa, så dette var omtrent som ventet. Vi må rekke å bli samspilte, men det er derfor vi er her. Jeg tviler på at det kommer til å gnistre av oss denne helgen.
Vurderer mer offensivt forsvar
Edin mente seieren i går var viktig for godfølelsen i laget, og skrøt også av trenerteamet som våger å spille de i en offensiv 4-2-formasjon i forsvar.
- Vi slet litt med det i starten av kampen, men jeg er sikker på at vi kan få til det også. Arne prøver så godt han kan med nye ting for å lære oss å spille forsvar, smiler Edin.
Systemet ble brukt litt under fjorårets sluttspill, men Senstad planlegger nå å bruke mye tid på det.
- Vi skal ha et nedgruppert forsvar i tillegg, men vi har så mange typer med kjappe bein, at jeg tror dette kan passe oss bra.
- Men det er avhengig av at vi har den nødvendige gutsen og flytter beina. Vi må virkelig ville ha ballen. Så får vi se hva vi ender opp med som hovedsystem, sier Senstad.
Målscorere i går: Sundmoen 2, Edin 2, Fredriksen 1, Riegelhuth 8, Lorentsen 4, Løke 5, Senstad 3, Arnfinnsdottir 1.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat