24. okt
 
Skal få Anja til VM
Arne Senstad synes Anja Edin burde ha fått klarsignal til VM allerede. Nå skal han terpe forsvarsspill med Anja og gjøre det han kan for at hun skal bli uttatt til Kina-VM.

Publisert: 05.nov.2009 05:12
Oppdatert: -
LEVANGER: - Vi jobber med forsvarsspillet hele tiden, men noen er slik laget slik at de har veldig offensive gener, sier Arne Senstad.

- Fordelen med Anja er at hun skjønner håndball, er sterk i både bein og overkropp, men hun kan bruke kreftene bedre. Hun har en tendens til å bli litt passiv i forsvar, så hun må være mer styrende og bestemmende i duellspillet, sier Senstad.
Storhamar-treneren mener de fleste kan spille forsvar. Det handler mye om innsats, vilje og tæl. Han mener Anja har disse egenskapene, men hun må bli mer bevisst på det.
- Hun har tatt initiativet og skal få spesialtrening. Nå er hun også blitt utfordret av landslagsledelsen, og vi skal stille opp på det. Vi jobber naturligvis mye med forsvarsspillet i det daglige også, men nå skal vi kjøre enda mer fokus på detaljene.
- Tror du Anja kommer til VM?
- Ja. Og jeg blir veldig skuffet om hun ikke blir tatt ut. Ikke noe galt om de andre spillerne, men det er ingen tvil om hvem som har innfridd i kampene innledningsvis.
- Jeg ser greia til Hergeirsson i typevalg, men Anja har bidratt, og er en annerledes spiller. Jeg synes hun skiller seg ut, og kan være en outsider i VM. Etter min mening burde Anja ha vært den 13. spilleren som allerede nå var blitt uttatt, mener Arne Senstad.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke