13. des
SCO­RINGS­VIL­JE: Be­ti­na Rie­gel­huth møt­te Sola i en tre­nings­kamp mot Sola i hel­gen, og klar til ny kamp i kveld.Foto: Mat­tis Røh­ne
 
Skal løpe mer
Mer løpsvilje, større løpskapasitet og høyere tempo er nøkkelord for Storhamar når håndballen tar VM-pause fram til januar.

Publisert: 23.nov.2011 04.12
Oppdatert: -

HAMAR: - Jeg sjanset litt og startet hardkjøret allerede før kveldens bortekamp mot Sola. Vi kjørte på i hele forrige uke og fortsetter uka ut. Så får jentene ei uke fri med egentrening før det blir tre uker med skikkelig hardkjør, fastslår Storhamar-trener Arne Senstad.
Etter tre uker med mye løping, slipper Storhamar-treneren opp litt i jula, så starter nyåret med Larvik borte 8. januar og Byåsen hjemme 11. januar.

Opp med vilje og kapasitet

Årsaken til at Senstad setter i gang denne planen, er at han synes laget har mistet litt av løpsviljen og løpskapasiteten som har preget Storhamar tidligere.
- Hva er årsaken til det?
- Det er flere ting, men vi hadde en periode i sommer med mye skader og sjukdom. Og det jeg merker det mest på, er at vi ikke har intensiven lenge nok i kampene til å spille det spillet vi ønsker. Spillet vårt krever tempo, og jeg synes vi har vært litt for forutsigbare i første del av sesongen. Derfor er det mange som blir utfordret nå

Godt fornøyd med resultatene

- Betyr det at du misfornøyd med det laget har gjort så langt?
- Nei. Jeg er veldig godt fornøyd med resultatene. Vi er faktisk bare ett mål unna i Kristiansand og ett mål hjemme mot Stabæk fra å toppe tabellen, så resultatmessig har vi gjort en kjempeprestasjon. Men jeg føler at vi kan ta det enda lenger, sier Arne Senstad til HA-sporten.

Håper alle er klare mot Sola

Sola tar imot Storhamar til kveldens serierunde, som er den siste før VM-pausen.
Storhamar-treneren håper på å stille med fullt lag. Kamilla Sundmoen har trent alternativt den siste tiden, mens Betina Riegelhuth, Gina Lorentsen og Maja Jakobsen har vært på landslagssamling med rekruttlaget.
Rekruttlaget møtte nettopp Sola i en treningskamp lørdag og tapte 30-27, og da ble Lene Tønnesen Solas toppscorer med ni mål.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke