buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
BRUT­TO­TROPP: Ka­mil­la Sund­moen er i brut­to­trop­pen be­stå­en­de av 28 VM-spil­le­re som er inn­meldt til det in­ter­na­sjo­na­le hånd­ball­for­bun­det.
 
Skal opp i tempo med betent hæl
Kamilla Sundmoen sliter med en betent hæl, men skal gjøre hva hun kan for å sette tempo i spillet mot Levanger i kveld.

Publisert: 09.nov.2011 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: I går tok Thorir Hergeirsson ut troppen som skal representere Norge i VM. Verken Kamillas navn eller noen av de andre Storhamars-jentenes navn lå i VM-hatten, men både Kamilla og Maja Jakobsen er i bruttotroppen på 28 spillere som er innmeldt til det internasjonale forbundet.
- Jeg hadde ingen fjern drøm engang om å komme til VM, sier Kamilla.
- Da skulle jeg ha vært inne på laget tidligere, og det var ingen ting som skulle tilsi at jeg ble tatt ut.
- Du er i bruttotroppen på 28 spillere?
- Det er hyggelig det, men jeg vil tro at sjansen til å komme til VM er mindre enn en prosent, smiler Storhamar-kapteinen.
Verken Storhamar eller Kamilla har vist seg i sin aller beste form de siste kampene. For Kamilla er det ganske sikkert skader som har vært bøygen.

Betennelse i hælen

Hun har lenge slitt med et plagsomt kne, men den siste måneden har en betennelse i den ene hælen vært direkte plagsom.
- Jeg har hatt det ganske lenge, men den siste måneden har det dratt seg til. Jeg går og får behandling, og nå har jeg fått laget en spesialsåle som jeg håper hjelper, sier Sundmoen.

Har fokusert på tempo

Kamilla vet ikke om hun greier å spille hele kampen i dag, men er veldig klar på at både hun og laget må kjøre opp tempoet i kveldens hjemmekamp mot Prestrudhallen.
- Vi har fokusert på tempoet på treningene, og prøver å finne tilbake til det vi er vant til. Det har gått litt tregt de siste kampene, og vi har ikke hatt like bra trøkk i spillet vårt. Vi må opp må tempo - og spesielt mot et lag som Levan-ger, mener Storhamar-kapteinen.

Dårlig statistikk

Faktum er at Storhamar har slitt mot Levanger de siste årene.
I 2009/10-sesongen tapte Storhamar hjemmekampen mot trønderne, men vant i Levanger.
Forrige sesongen vant Levanger begge seriekampene, men i høst slo Storhamar til med 30-23-seier i cupen etter å ha ligget under med 17-12 ved pause.
- Hvorfor sliter dere med sånn med Levanger?
- Ja, det kan du spørre om. De er store, og har flere gode skyttere, og er vi med på Levangers tempo, får vi trøbbel. Vi må sette opp tempoet og få satt forsvarsspillet vårt for å få til kontringer. Det er da vi er best, mener Sundmoen.

- Vært litt slurvete

Akkurat det er trener Arne Senstad enig i:
- Vi har vært litt slurvete med det vi er best til, så vi har hatt skikkelig fokus på tempo. Det er mye mentalt i å orke og ville, sier Senstad, som er opptatt av at Storhamar ikke skal miste flyten og farten i spillet uansett hva motstanderen gjør.
- Vi har vært litt for sene og omstendelige i spillet vårt i stedet for å gjøre det enkle med fart i beina, mener treneren.
For øvrig i kveldens kamp den siste muligheten til å se Storhamar i Prestrudhallen på over to måneder. Etter bortekampen mot Sola 23. november, er det VM-pause til over nyttår. Storhamar møter Larvik borte 8. januar, og første hjemmekampen igjen er mot Byåsen onsdag 11. januar. I 2012.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat