buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
I SKUDDET: Betina Riegelhuth syntes det var herlig å være i skuddet igjen, spesielt med landslagssjef Thorir Hergeirsson på tribunen.Foto: Mattis Røhne
 
Skjøt bort skuffelsen
Sola - Storhamar 26-34 Tirsdag hadde Betina Riegelhuth (23) en veldig tung kveld etter å ha blitt vraket på rekruttlands-laget. I går var hun i skuddet igjen, scoret ti mål og var banens beste spiller med landslags-sjefen på tribunen.

Publisert: 14.okt.2010 04:12
Oppdatert: -

SOLA: - Det gikk en f ... i meg, sier Storhamar-spilleren.
- Anja fortalte at Thorir Hergeirsson var på kampen - uten at jeg tenkte på det undervegs. Men jeg hadde veldig lyst til å vise hva jeg kan, sier 23-åringen der hun står med blomster i hånda etter å ha blitt kåret til Storhamars beste spiller mot Sola.

- Var veldig skuffet
- Jeg ble fryktelig skuffet da jeg ikke ble tatt ut på rekruttlandslaget. Jeg blir det så lenge jeg har satt meg som mål å spille på landslaget.
- Du har OL i London som mål?
- EM, VM eller OL; jeg har ambisjoner om å spille på landslaget. Ikke bare nå og da. Og jeg håper naturligvis på å få spille OL i London, sier Betina.
I går var hun veldig flink til å variere skuddene sine; fra golvet, i lufta og på gjennombrudd. I tillegg serverte hun målgivende pasninger både til strek og ving.
Ingen tvil om at hun serverte årsbeste.

Thorir Hergeirsson fornøyd
Thorir Hergeirsson likte da også godt det han så av Betina - og Kamilla Sundmoen - i går kveld.
- Betina skyter bra og gjorde en god kamp, sier landslagssjefen til HA-sporten.
- Er hun inne igjen ved første forfall?
- Det kommer naturligvis an på hvilke plass det dreier seg om. Men Betina er aldri blitt vraket. Rekruttgruppen er større enn de 14 som reiser til Island. Noen fikk sjansen i Tsjekkia, andre får den nå. Betina har ikke spilt seg ut, men jeg skulle gjerne ha sett henne spille mer forsvar, sier Thorir Hergeirsson.

Fått spille mer
- Det er ikke opp til meg å bestemme, sier 23-åringen, som har fått mindre spilletid enn vanlig de første seriekampene av Storhamar-trener Arne Senstad
- Betina vil veldig mye. Ofte litt for mye, og hun legger litt for stort press på seg selv, mener Senstad.
- Det er viktig å ha tålmodighet. I de første kampene har hun måttet vike for Anja Edin, som har spilt veldig bra som back. Betina kom inn mot Flint, og jeg ba henne være klar tidlig mot Sola. Så drar hun til slik hun virkelig kan. Det er herlig både for henne og oss, mener Storhamar-treneren.
Han var også fornøyd med Kamilla Sundmoen, og det benyttet anledningen til å fortelle Thorir Hergeirsson også.
Han satte pluss i margen også for det Gina Lorentsen leverte - i perioder. Og akkurat det med perioder og variasjon er nøkkelord for gårsdagens Storhamar-lag.
De var aldri truet av Sola, men det gikk i rykk og napp. Fra godt spill både i angrep og forsvar til spill som fikk Arne Senstad til å rive seg i håret.
- Jeg kommer til å begynne å bruke video oftere, slik at jentene får se det selv. Vi burde ha mye bedre kontroll langt oftere i denne kampen, mener Arne Senstad.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat