buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Skuddvillig forsvarssjef
Jotun - Storhamar 9-43 Betina Riegelhuth (21) sto fram som en skuddvillig forsvarssjef da Storhamar enkelt og greit skjøt seg til 3. runde i håndball-NM. Med ni fulltreffere scoret Betina alene like mange mål som Jotun til sammen.

Publisert: 28.aug.2008 06:16
Oppdatert: -
ØVRE ÅRDAL: Det sto mellom Bækkelaget, Gjerpen og Storhamar da Betina Riegelhuth skulle velge veien videre i sin håndballkarriere.
Og hun innrømmer at hun var i tvil om hvor hun skulle spille:

- Selvfølgelig var jeg det. Jeg satser på håndball, og da var det veldig viktig å velge riktig, sier Betina før hun legger til:
- Og det gjorde jeg. I Storhamar har vi en kjempegjeng. Topp jenter og topp trenere, fastslår 21-åringen som egentlig kommer fra Ski.
Etter det gikk turen videre til Njård i tre sesonger, og de to foregående har hun vært eliteseriespiller i Bækkelaget.

Har klare mål
Betina har også satt seg krystallklare mål. Hun tar det siste året på idrettshøyskolen for å sikre seg en bachelorgrad i idrettsbiologi.

I håndballsammenheng har hun skrevet toårskontrakt med Storhamar.
- Jeg tar to år her nå, så får jeg se han utviklingen min. Men målet er å spille utenlands - og på landslaget.
Betina har så langt i karrieren spilt på yngres landslag og rekruttlandslaget, og drømmer naturlig nok om å spille sammen med søster Linn Kristin på A-landslaget.

Ulike storesøsteren
I mellomtiden gleder hun seg over at storesøster er blitt olympisk mester:

- Jeg unner henne virkelig OL-gullet. Det var stort, sier Betina, som opp gjennom årene er blitt sammenlignet med storesøster. Igjen og igjen.
- Jeg har lært å leve med det, og som spillere er vi også helt forskjellige, sier lillesøster.
Betina har fått mye tillit i Storhamar: er en av tre kapteiner - og forsvarssjef.
— Det er hyggelig at Arne Senstad stoler på oss nye, og jeg synes det er kjempegøy å spille forsvar. Men det er moro å score også, smiler hun.

Fornøyd Arne Senstad
Storhamar-trener Arne Senstad synes Betina virkelig viser at hun vil trykke til i forsvaret, og han synes hun løser rollen som forsvarssjef godt.

Offensivt fryder han seg over at nykommeren fra Bækkelaget både har godt blikk og gode skudd, og han gleder seg til hun blir enda mer stabil.
Senstad var fornøyd med gårsdagens cupøkt.
- At det ikke ble «mer» enn 43 Storhamar-mål, skyldtes at Jotun fikk lov til å spille såpass lange angrep, men jeg synes vi gjennomførte denne kampen bra, og jeg merker meg at vi bare slapp inn to mål i 2. omgang, sier Senstad.
Storhamar manglet både Izabela Duda og Kamilla Sundmoen - uten at vi tenkte spesielt på det. Ikke bare Betina Riegelhuth, men samtlige nykommere er med på å gjøre Storhamar et langt mer komplett lag denne sesongen.

håndballfakta
Terningkast 4
Jotun-Storhamar 9-43 (7-21)
ØVRE ÅRDAL: 2. runde i NM for kvinner.
Årdalshallen.
Om lag 200 tilskuere.
Utvisninger: Jotun 2 x 2 min., Storhamar 2 x 2 min..
Dommere: Trond Inge Andal og Lasse Haugland.
Storhamars lag: Heidi Tjugum, Stine Lidén - Marthe S. Johansen 1, Maja Jakobsen 6, Anja Edin 6, Betina Riegelhuth 9 (2), Marita Brennodden 1, Inger Senstad 5, Lise Løke 4, Guro Jakobsen 3 (1), Daria Boltromiuk 2, Anette L. Olsen 3, Tove Elisabeth Rise 3.
Toppscorer Jotun: Kristina Luggenes Furubotn 3 (2).
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat