buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
NØKKELSPILLERE: For Byåsen gjelder det å stanse Betina Riegelhuth, og for Storhamar er det viktig å stoppe Tonje Nøstvold i kveldens kamp.
 
Spil­ler om plass i Cham­pi­ons League
Med se­ier mot By­åsen i kveld, kan Cham­pi­ons League-even­ty­ret åpne seg for Storhamars håndballjenter.

Publisert: 30.apr.2014 04:00
Oppdatert: 30.apr.2014 07:59

Et­ter 28-27-se­ier i den før­s­te se­mi­fi­na­le­kam­pen i slutt­spil­let, gre­ier Stor­ha­mar seg med uav­gjort i kvel­dens re­tur­mø­te i Trondheim for å kom­me til fi­na­len. Og uan­sett om det blir Stor­ha­mar el­ler By­åsen som går vi­de­re, så blir mot­stan­de­ren gan­ske så sik­kert Lar­vik. Med 12 måls le­del­se fra før­s­te kamp, er det in­gen som tror Lar­vik vil tape kveldens returmøte mot Tert­nes i Larvik.

Si­den Lar­vik al­le­re­de er kva­li­fi­sert til Cham­pi­ons League som se­rie­mes­ter, går den and­re plas­sen til Larviks mot­stan­der i fi­na­len. Ikke di­rek­te til Cham­pi­ons League rik­tig nok, men først til en kva­li­fi­ser­ing.

- Si­den jeg kom til klub­ben har det­te vært en drøm. Det er noen år si­den sist Stor­ha­mar spil­te ute i Eu­ro­pa, men det er klart det­te er ei stor gul­rot for oss, sier Stor­ha­mar-tre­ner, Al­fred Örn Finnsson.

- Må ha øko­no­misk hjelp

- Skul­le vi gre­ie å kva­li­fi­se­re oss til Cham­pi­ons League, tren­ger vi hjelp for å kun­ne være med. Vi må snu på hver kro­ne og være kost­nads­be­viss­te. Vi har ikke øko­no­mi til det­te selv, sier Storhamars dag­li­ge le­der Erik Stens­rud.

Han hå­per det vil være mu­lig å få til et splei­se­lag hvis Stor­ha­mar skul­le kom­me i den si­tua­sjo­nen et­ter kvel­dens kamp. Men hva som er mu­lig å få til, er det for tid­lig å si noe om.

Stens­rud an­slår at en bor­te­kamp i Cham­pi­ons League fort kan dre­ie seg om en kostnad på 150.000 til 160.000 kro­ner, men han ser at det kan være en fin ut­vikl­ings­are­na for la­get.

Usik­ker

Stens­rud er lan­gt mer usik­ker på ut­byt­tet i EHF-cu­pen.

- Her kan vi møte et lag fra Lu­xem­bourg og fort vin­ne med 40 mål, og da me­ner vi det er lan­gt bed­re må­ter å bru­ke pen­ge­ne på, sier Stens­rud.

Må stan­se Ton­je

Ton­je Nøst­vold har nå sco­ret til sammen 31 mål i tre mø­ter med Stor­ha­mar. Punkt en for å vin­ne i kveld kan være å stan­se Byåsens venstrehåndsskytter.

- Vi må gjø­re noe. Hun har vært god mot oss i tre kam­per på rad, men jeg sy­nes vi fant en grei løsn­ing til slutt i den sis­te kam­pen, sier Al­fred Örn Finnsson.

- Da la vi ut en spil­ler på Ton­je, en­ten El­len Ma­rie Folkvord el­ler Ka­mil­la Sund­moen, og det fun­ger­te. Men hun har skapt mye trøb­bel for oss med vel­dig bra skudd, sier Stor­ha­mar-tre­ne­ren for­an kvel­dens kamp.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat