23. okt
Klar igjen: Lise Løke har sittet på sidelinjen lenge nok, og vil bli å se på banen igjen onsdag, til tross for at bruddet i nesa ikke har grodd ennå.Foto: Kai Kristiansen
 
Lise Løke spiller med brudd i nesa
Storhamars strekspiller Lise Løke skal egentlig hvile en drøy uke til, men vil være på banen mot Fjellhammer i kveld.

Publisert: 09.des.2015 07:15
Oppdatert: 11.des.2015 11:06

Nesebruddet til Lise Løke har ennå ikke fått nok tid til å gro, men nå er hun klar for kamp igjen.

– I utgangspunktet skal hun ha litt mer tid på å la det gro, men nå er det nok med hvile. Hun kommer til å være på banen igjen mot Fjellhammer. Hun har ligget nok på sofaen nå, sier Storhamar-trener Arne Senstad og gliser.

En ekstra dimensjon

Løke selv er også klar på at hun er sugen på å spille kamp igjen.

– Jeg føler meg klar. Jeg har ikke vært med på alt av duellspill på treningene den siste tiden. Det er vel bare de to-tre siste treningene jeg har vært med for fullt. Det er jo bedre å ryke nesa igjen i kamp enn på trening. I kamp er det i hvert fall godt for noe, sier strekspilleren.

De siste to kampene har hun imidlertid vært med i troppen til Storhamar, men har blitt på benken.

– Jeg har hatt henne med på benken, og hadde kommet til å bruke henne hvis det hadde stått om poeng i disse kampene, forteller Senstad som har en klar plan med å sette Løke på banen igjen onsdag.

– Vi får en ekstra dimensjon i spillet vårt framover med Løke på banen. Det blir også litt lettere for bakspillerne våre å lese streken, men all ære til den jobben Kristin (Høybakken) har gjort, sier treneren.

– Mye kan avgjøres

Løke selv innrømmer at det ikke bare har vært lett å slite benken de siste ukene.

– Det har ikke vært noe gøy, men det har vært morsomt å se at laget har spilt så bra. De har imponert de siste kampene, mener Løke som ikke kjenner til noe smerter i nesa lengre.

– Det var vondt de første dagene etter at jeg brakk den opp igjen, men det har ikke vært mye dunking etter det. Nå kjenner jeg ikke noe.

Hun har også trent godt med bruddet.

– Den fysiske formen er det viktigste, og den har jeg holdt ved like. Jeg har fått kjørt ekstra bra på den biten nå faktisk.

Trener Senstad betegnet de tre kampene Stabæk, Fredrikstad og Fjellhammer som nøkkelkamper før Stabæk-kampen for én uke siden. Storhamar vant solid de to første, og nå vil treneren at laget skal fullføre den rekken.

– Det gjelder å fullføre denne trippelen. Mye kan avgjøres denne uka. Fjellhammer har vist at de kan være med oppi der, så vi må gjøre jobben, sier han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke