buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
ENERGIBUNT: Kamilla Sundmoen satset med det hun hadde. Det holdt til seier mot Nordstrand og kanskje var hennes egen avgjørelse om å merke ut Senka Buljan hennes viktigste trekk.ALLE Foto: Terje Midttun
 
Spillerusten Kamilla satte fart
Kamilla Sundmoen har ikke spilt en håndballkamp siden oktober da hun ble skadet under en landslagsturnering. I går var hun tilbake og satte fart i laget sitt.

Publisert: 06.jan.2014 04:13
Oppdatert: -

For at Kamilla er en stor del av Storhamar Håndball var det ingen tvil om i går. 11-målsscorer Maja Jakobsen sa det slik: - Vi er kjempeglade for å ha henne tilbake. Storhamar med og uten Kamilla er to forskjellige lag. Med henne på plass er vi garantert fart og at ting skjer på banen. Det føles trygt når hun er med igjen, sa kampens desiderte storscorer.

En institusjon

- Kamilla er en institusjon i klubben og laget. Nok en gang viste hun hvilken eminent spiller hun er for laget sitt. Mot slutten av kampen, da Nordstrand var i ferd med å nulle ut femmålsledelsen vår, tok Kamilla selv initiativ og gikk ut på Nordstrand storscorer Senka Buljan. Kanskje det var trekket som skulle til for at vi sikret oss seieren i en kamp som ble mye jevnere enn den hadde behøvd å bli, roste Storhamar-trener Alfred Ørn Finnsson.
Kamilla selv var bare sånn passe fornøyd med comebackkampen:
- Det var slitsomt, men veldig moro, selv om jeg ikke føler at jeg spilte noen toppkamp. Jeg bommet på drøssevis med skudd, men kampsituasjon er noen helt annet enn trening. Jeg var tydelig spillerusten i dag, sa en selvkritisk Storhamar-strateg.

Larvik onsdag

For en gangs skyld var både Kamilla og Maja Jakobsen nervøse før kampstart. Det vistes godt de første 20 minuttene av kampen. Da ble det gjort mye rart og for Sundmoen ble det ikke uttelling på skudd før det var spilt rundt 20 minutter. Da hadde hun forsøkt seg både fire og fem ganger uten å få tellende resultat. Heldigvis hadde hun guts til å fortsette å prøve.
I første halvdel av andre omgang så det ut til at Storhamar var på skinnene for alvor. Laget ledet med fem mål da 14 minutter gjensto, men da falt alt i hop. Jentene pøste på med tidlige avslutninger fra dårlige posisjoner og turte ikke fullføre angrepene.
- Det var mye som ikke fungerte akkurat da, men vi opplevde også at vi ikke behersket tempoet vi åpnet kampen med, men dette blir bedre etter hvert som vi får mer kamptrening, garanterte Sundmoen, som fant en ekstra grunn til å feire i går ettersom lag nummer to på tabellen før kampene i går, Byåsen, tapte sin kamp i går.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat