buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Stine fortsetter alene
Storhamar må bare håpe på at Stine Lidén holder seg frisk og skadefri ut sesongen. Hun fortsetter nemlig som eneste målvakt for Storhamars eliteserielag.hamar

Publisert: 01.feb.2012 04:12
Oppdatert: -
Storhamar må bare håpe på at Stine Lidén holder seg frisk og skadefri ut sesongen. Hun fortsetter nemlig som eneste målvakt for Storhamars eliteserielag.
hamar
Det kokte langt mindre på transfermarkedet i håndball enn i fotball da overgangsvinduet ble stengt i går.
I Storhamar måtte de bare erkjenne at de ikke fant den målvaktene de ønsket sammen med Stine Lidén, og dermed fortsetter Stine som eneste A-lagsmålvakt slik hun har gjort det så å si hele sesongen.
Blir en sjanse å ta
- Det hadde sikkert vært mulig å hente inn noen, men vi fant ingen som vi følte var den riktige. Det blir en sjanse å ta, men nå har vi levd med det et halvt år, og så blir det viktig at Stine holder seg frisk og skadefri, sier Storhamar-trener Arne Senstad.
Han har i stedet intensivert jakten på å finne en kollega til Stine fra neste sesong av. Klubben har sendt brev til Flint på Emily Stang Sando, men Senstad sier at de også har flere kandidater i kikkerten.
- Det er noen alternativer også i utlandet, og vi har agenter på saken. Det er om å gjøre å finne noen en som stemmer økonomisk og kvalitetsmessig, sier Senstad.
Stine har lært mye
Dermed er Stine Lidén fortsatt ensom målvakt i kveldens bortekamp mot Fredrikstad.
- Jeg hadde håpet at det kom noen, for de kampene jeg ikke er helt på, hadde det vært fint å ha noen til å avlaste litt, sier Lidén.
Men hun ser også noen positive sider ved å være eneste målvakt.
- Jeg har lært kjempemye, og blitt en bedre keeper, Ikke minst har jeg blitt sterkere psykisk.Må jobbe med det mentale når det går dårlig, og jeg har lært meg å gi blaffen og fokusere på neste skudd, sier Lidén, som stortrivdes som målvakt i 1. omgang mot Vipers. Da satt avtalene med forsvaret slik de skulle.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat