buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Stine Lidèn blir kanskje spilleklar til helga
Jakten på en ny målvakt fortsetter med uforminsket styrke i Storhamar. Kanskje blir Stine Lidèn spilleklar til helga.

Publisert: 31.aug.2010 04:12
Oppdatert: -
OSLO: Arne Senstad håper i det lengste, men tør ikke helt tro at det blir tilfelle.
- Vi må uansett ha en toppmålvakt om vi skal klare målsettingen vår og hevde oss både i serien og i cupen denne sesongen, sier Senstad.
I likhet med alle andre klubber på gårsdagens håndballkick off, så ikke Senstad noen lag som kan gjøre de siste årenes suverent beste norske lag, Larvik, rangen stridig som klar Norges-ener i damehåndball.
- Nei, vi må bare se i øynene at Larvik er der de alltid har vært og at Byåsen igjen, sannsynligvis vil være nest best. Bak der er det tett med utfordrere, men jeg vil understreke at det ikke er noen umulighet å komme på talefot med Byåsen, heller.
Og nettopp det var samstemt med svært mange andre lag i damenes eliteserie. Tertnes har tatt mål av seg til å klatre i forhold til i fjor og sikter seg inn på andre- eller tredjeplassen. Stabæk håper på bedre tider med et ungt lag som har fått ett år til på baken fra i fjor.
Nordstrand har også planer om å ta seg til sluttspill og skal de klare det, må de plukke poeng fra de fleste. Våg er også et lag å se opp for. De har fått noen helt klare forsterkninger, blant annet med Kristine Lunde Borgersen, men hun blir ikke spilleklar på en stund ennå. Fredrikstad, Sola og Flint blir spennende nykommere.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat