7. des
PÅSKETRENING: Stine Liden er skadefri og bruker påsken til å trene håndball sammen med Bent Svele og J12.
FOTO: KAI KRISTIANSEN
 
Stine Liden klar mot Stabæk
Storhamars målvakt, Stine Liden, er kvitt sin leggskade og er med all sannsynlighet klar til kvartfinalen mot Stabæk 23. april.

Publisert: 16.apr.2014 10.12
Oppdatert: 16.apr.2014 10.11

- Jeg hadde min første hele håndballtrening på tirsdag, og selv om jeg ble litt stiv dager etter, er jeg nå på vei tilbake, fastslår målvakten.

I den første kvartfinalen mot Vipers i Kristiansand, var det Hannah Zimmergren som voktet Storhamar-buret, og hun gjorde sine saker solid. Spesielt før pause, i en kamp Storhamar vant med 11 mål.

SVELE-HJELP

Førstemålvakten vet hun har kort tid om hun skal bli skikkelig kampklar allerede om ei snau uke, og hun har derfor ikke tid til å bruke påsken som ferie.

- Jeg trener håndballtrening og Bent Svele skal hjelpe meg, forteller Liden, som også får hjelp av J12-laget som hjelpetrener Svele også trener.

- For meg er det viktig å stå mest mulig å mål, og heldigvis har Bent og jentene hans sagt at de vil hjelpe meg, smiler Stine Liden.

Byåsen eller Larvik

Dersom Storhamar klarer minst uavgjort mot Stabæk neste onsdag, er laget fra Hamar vest klare for semifinale. Der venter enten suverene Larvik, eller serietoer Byåsen.

En eventuell semifinale spilles over to kamper, hjemme og borte.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke