buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Stjernene får kort svarfrist for neste år
Arne Senstad varsler nå at stjernene i Storhamar-laget vil få forelagt nye kontraktsforslag med det første, og at de får kort svarfrist.Fredrikstad

Publisert: 02.feb.2012 04:12
Oppdatert: -
Arne Senstad varsler nå at stjernene i Storhamar-laget vil få forelagt nye kontraktsforslag med det første, og at de får kort svarfrist.
Fredrikstad
Bortekampen mot Fredrikstad ble akkurat så vanskelig som Storhamar-treneren fryktet, men med 23-20-seieren i boks og fortsatt godt med i medaljekampen, har Arne Senstad også neste sesong i bakhodet.
Med Anja Edin på veg bort, ønsker han å få på plass de øvrige etablerte spillerne med nye kontrakter. Kamilla Sundmoen, Betina Riegelhuth, Lise Løke og Gina Lorentsen, vil alle få nye kontraktsforslag snart. Med kort svarfrist.
- Vi må vite at vi får et slagkraftig lag på banen neste sesong også. Hvis det er spillere som vil sitte på gjerdet og se etter andre muligheter, vil jeg vite det nå snart. I løpet av to-tre uker vil jeg ha svar, sier Senstad.
Kamilla vil
Den ekte Storhamar-jenta Kamilla Sundmoen er glad for tidspresset. Hun ønsker å vite at brikkene faller fort på plass.
- Jeg har det jeg trenger i Storhamar, men jeg må vite at vi får et bra lag som satser også neste sesong. Og jeg vil vite om klubben ønsker å satse på europacupen. For min del handler det ikke om penger, understreker Sundmoen, som slet med å trenge gjennom Fredrikstad-forsvaret i går.
Det samme gjorde lagvenninnen Betina Riegelhuth. I første omgang slet hun med skuddene sine. men det bedret seg i andre omgang.
Betina: Ingen kommentar
Om neste sesong, er hun litt mer ullen enn lagvenninnen.
- Jeg vil tenke meg godt om, selv om jeg trives veldig godt i Storhamar.
- Er andre klubber aktuelle?
- Det vil jeg ikke kommentere, flirer hun.
Utviklingsmessig kan det virke som 24-åringen fortsatt har litt å gå på i forhold til det å holde et stabilt høyt nivå, men på sitt beste er hun en god skytter.
- Før jul var jeg mer stabil, mens det har variert litt mer etter jul. Jeg er uansett veldig glad for denne seieren. Vi visste det ville bli tøft. Da er det ekstra deilig å vinne. Det spiller ingen rolle at det er mot et lag vi skal være bedre enn, sier Riegelhuth, som fikk æren av å sette den siste ballen i mål, bare noen sekunder før slutt.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat