buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
FAVORITT: Arne Senstad og hans jenter er favoritt til å vinne pulje 2 i Vestfjorrden Cup.
 
Høybakken båret ut av banen
Storhamar slo Rælingen 27-13 i Vestfjorden Cup fredag kveld.

Publisert: 19.aug.2016 20:13
Oppdatert: 19.aug.2016 23:13

Arne Senstad likte det han fikk se etter pause mot svake Rælingen.

- Vi var ikke klare før pause, men etter var vi bedre. Spesielt moro at Hilde Egset slapp seg løs. Hun beviste at hun har noe å gjøre på øverste nivå, sier Senstad som var aller mest opptatt av skaden til Kristin Høybakken etter kampen.

- Jeg har blitt undersøkt og så langt tyder det meste på at det ikke er noen korsbåndskade, sier Høybakken til HA-sporten.

Det er gode nyheter for Storhamar.

- Vi er helt avhengig av Kristin i forsvar, selv om både Ellen Marie Folkvord og Lise Løke gjorde en god jobb etter pause, sier Senstad.

GIFTIGE FRAMOVER

Storhamar tråkket gassen hardt i bånn etter pause mot Rælingen. Intensiteten var en helt annen enn under en søvndyssende første omgang.

Storhamar mål ble scoret av Linn-Marie Birkeland 4, Tonje Enkerud 3, Kamilla Sundmoen 3 (2), Tina Engan 1, Hilde Egset 4, Elise Skinnehaugen 3, Lise Binger 2, Lise Løke 4, Ellen Marie Folkvord 2 og Kristin Høybakken 1.

SLik var kampen

Første omgang: Kampen er i gang og Storhamar åpner med offensiv forsvarsvariant.

Lise Løke scorer kampens først mål etter drøye tre minutter. Kladder en del offensivt i starten.

2-2 etter sju minutters spill. Linn-Marie  Birkeland har scoret lagets andre mål, men det er en svært svak start på kampen.

To kjappe mål av Enkerud og Engan fører Hamar-laget to mål foran: 4-2.

To minutter på Engan, spilt 10 min.

Utvisningperioden ender 1-1, Storhamar leder 5-3 etter ny scoring av Birkeland.

Kvarteret spilt og Lise Løke har økt ledelsen til 6-3, før Kristin Høybakken øker til 7-3. Samtidig blir hun liggende igjen med det som kan virke som en kneskade. Hun blir båret av banen. Det ser  definitivt ikke bra ut!

Hilde Egset øker til 8-4, men laget er tydelig rystet etter Høybakkens skade.

Kamilla Sundmoen scorer sitt første for dagen, på sjumeter: 9-4.

Stine Liden  har startet kampen bra og er så langt den mest stabilt gode. 20 minutter spilt, fem minutter igjen til pause.

10-6 etter 23 minutter. Storhamar lar et svakt Rælingen får kontakt på måltavla og slipper inn to kjappe baklengsmål.

Pause på stillingen 10-7 til Storhamar etter en svært svak omgang. Åpningen var treg, midtperioden middels og avslutningen skrekkelig. Likevel leder Hamar-jentene med tre mål. Det sier dessverre aller mest om motstanderne.

Stine Liden best hos de gule, mens Linn-Marie Birkeland er toppscorer med tre mål. Omgangens mest dramatiske øyeblikk da Kristin Høybakken ble båret av banen. Umulig å si hvor alvorlig skaden er, men som alle håndballspillere er en korsbåndskade det alle frykter.

Andre omgang: Storhamar gjør et målvaktbytte. Maria Jektvik Aarstad tar over etter Liden.

Sundmoen og Løke scorer hver sin gang: 12-8.

Storhamar går fra et offensivt forsvar til et ekstremt offensivt forsvar!

Tekniske vansker  her  i Sætrehallen, men Storhamar har feid over Rælingen hele omgangen, Leder 24-13 seks minutter før slutt. 

Intensiteten noe helt annet og  hjelpeløse Rælingen blir statister. Stor forskjell på lagene etter pause.

Storhamar øvde blant annet på å spille sju mot seks offensivt etter pause, i tillegg til å ligge ekstremt offensivt i eget forsvar. Det fant aldri Rælingen ut av, og scoret kun tre mål de siste 25 minuttene.

Før kampen: Storhamar har havnet i pulje med Rælingen, Halden og  Tertnes og må sammen med laget fra Bergen regnes som favoritt til å vinne pulja.

I den andre gruppa er Glassverket stor favoritt til å spille seg fram til finalen søndag. De skal normalt  være en god del bedre enn Stabæk, Skrim Kongsberg og Fjellhamar.

Storhamar stiller med følgende lag: Stine Liden og Maria Jektvik Aarstad (målvakter), Linn-Marie Birkeland, Tonje Enkerud, Kamilla Sundmoen, Tina Engan, Hilde Egset, Elise Skinnehaugen, Lise Binger, Astrid Mjøen Holstad, Lise Løke, Ellen Marie Folkvord og Kristin Høybakken.

- Betina Riegelhuth er med nedover, men sliter med en stiv nakke. Trolig spiller hun ikke denne helga, sier Arne Senstad før  avkast.

I tillegg er Gabriella Juhaz, Emma Skinnehaugen, Martine Hovden og Malene Aambakk ute med skader.

- Kamilla Sundmoen og Tina skal etter planen kun spille to av helgas kamper, mens Lise Binger skal matches forsiktig, varsler Storhamar-treneren.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat