buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
PLASS­MAN­GEL: Stor­ha­mar Hånd­ball og klub­bens le­der Ole Erik Hul­le­berg har in­vi­tert til po­li­ti­ker­mø­te om Prest­rud­hal­len ons­dag.Foto: Mat­tis Røh­ne
 
Storhamar ber politikerne svare
Anført av Storhamar Håndball går hallidrettene i Hamar ut og ber om mer plass. Onsdag er de politiske partiene invitert til Prestrudhallen i et møte som er åpent for alle.

Publisert: 23.aug.2011 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: - Vi ønsker at alle som har et bankende hjerte for å få avklart når utbyggingen av Prestrudhallen kan skje, kommer på politikermøte i hallen onsdag. Aller helst vil vi vite hva de ulike partiene mener om hallutfordringen før høstens kommunevalg, sier Storhamars håndballeder Ole Erik Hulleberg.
Han mener det er et skrikende behov for økt hallkapasitet i Hamar, og ønsker først og fremst at det skal bygges ei hallflate til i tilknytning til Prestrudhallen.

Behov for 200 timer

- Hallutfordringen i Hamar er stor. Samlet sett har idretten behov for cirka 200 timer i uka. Byen disponerer om lag 120 timer i Prestrudhallen, Ajerhallen, Katta og Hedmarkhallen.
- Dette behovet gjelder ikke bare for Storhamar Håndball og håndball generelt, men også innebandyen. Den er en voksende idrett som i dag har behov 75 timer, og som vil trenge mer halltid.

Må øke rekrutteringen

Hulleberg sier til HA-sporten at det er viktig økonomisk for Storhamar Håndball å øke rekrutteringen og samtidig beholde spillerne lenger i aktivitet enn i dag.
Storhamar ønsker at klubben skal kunne gi 150 spillere muligheten til å spille håndball i klubben sin, og det er et mål å kunne holde de fleste spillerne i aktivitet til de har passert 20 år.
Han ser for seg store muligheter til å rekruttere mange flere gutter til sporten sin, og samtidig har Storhamar-ledelsen vyer om å komme med et nytt breddetilbud innenfor dagens breddegruppe.

Regionalt og nasjonalt

- Og det betyr?
- At aldersklassene 12, 14, 16 og 18 år kan spille i regionale serier, mens andre i samme aldersklasse, som ønsker å satse mer, spiller i nasjonale serier.
- Jeg ser for meg at Storhamar kan ha et rent bredde-A-lag også. Men vi har ikke hallkapasitet til de nest beste i dag. Vi vil i hvert fall trenge 30 timer mer i uka, slik at vi tipper 100 timer totalt. Med bare ei hallflate i Prestrudhallen, er situasjonen håpløs for oss, og det er heller ikke nok til dagens aktivitet, sier Storhamars håndballeder.

Alle kommer

Hallkapasitet blir altså tema i morgendagens debatt i Prestrudhallen, og hva de ulike partiene mener, får vi svar på der.
Storhamar har fått tilbakemeldinger om at alle partiene kommer og forteller om sine planer: By og Bygdelista, Arbeiderpartiet, Høyre, Venstre, Kristelig Folkeparti, Fremskrittspartiet, Sosialistisk Venstreparti og Pensjonistpartiet.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat