23. okt
Kamilla Sundmoen i aksjon.
 
Storhamar feide over Vipers
Endelig kvitt Sørlandskomplekset og vant i Kristiansand.

Publisert: 29.sep.2013 18:13
Oppdatert: 31.mar.2014 18:43

HA: Vipers Kristiansand har vært en av Storhamars verste bortemotstandere de siste årene, men det kan se ut som laget fra Hamar Vest har lagt igjen frykten i den gamle Karusshallen. Nå spiller Vipers i nye Aquarama, og der har Storhamar et helt annet tak på hjemmelaget.

Fra start søndag gikk Storhamar rett opp i en 5-0-ledelse og økte til 10-3 etter om lag 20 minutter. Siden så de seg aldri tilbake. Grunnlaget for seieren ble lagt med godt forsvarsarbeid de første 20 minuttene.

Etter 12-7-ledelse ved pause ble seieren til slutt på komfortable ti mål, 26-16, etter at Marlene Aambakk fikk æren av å sette inn det siste målet.

Maja Jakobsen og Kamilla Sundmoen var toneangivende offensivt før pause, mens Betina Riegelhuth viste at hun var tilbake etter nesebrudd, og scoret sju av Storhamars 14 mål etter sidebyttet, fem spillemål og to straffekast.

Annette Jensen ble toppscorer for hjemmelaget med seks nettkjenninger.

Storhamar er ett av fire ubeseirede lag etter tre seriekamper, og topper tabellen sammen med Larvik, Byåsen og Tertnes. Onsdag kommer sistnevnte til en skikkelig toppkamp i Prestrudhallen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke