24. okt
STOPP: Storhamars Karoline Fredriksen stoppes av Linn Gossé og Hege Christin Vikebø.
 
Storhamar fikk Byåsen
Storhamar-Tertnes 27-29 Storhamars håndballjenter tapte med to mål for Tertnes. Etterpå ble det klart at Byåsen er motstander i kvarftfinalen i sluttspillet.

Publisert: 03.apr.2011 11:14
Oppdatert: -
HAMAR: Kvartfinalene i sluttspillet for kvinner ble trukket lørdag ettermiddag, og fikk dette utfallet: Storhamar - Byåsen, Levanger - Stabæk, Vipers - Tertnes, Flint - Larvik.
Storhamar spiller hjemme førstkommende helg i Prestrudhallen, mens returoppgjøret går i Trondheim helgen etter.
- Vi sa vi var glede hvis vi unngikk Larvik, og de andre har vi tapt og vunnet mot. Byåsen er nest best, og er ikke optimalt, men nå slår vi nedenfra, sier Storhamar-trener Arne Senstad.
- Vi brøt en barriere i Trondheim sist, og det holder ikke med en prestasjon. Den må gjenskapes i kamp etter kamp, sier han.
Akkurat det greide ikke Storhamar i lørdagens kamp mot Tertnes. Storhamar slet med Tertnes sitt offensive forsvar, og Hamar-jentene brukte altfor lang tid på å finne ut av Tertnes sitt forsvarsspill. Det stokket seg for Kamilla Sundmoen og kompani, og det ble altfor mye halvveis i Hamar-lagets spill. Bronselaget fra Bergen vant fortjent.
Kamilla Sundmoen og Stine Lund Andreassen ble toppscorer for hvert sitt lag med sju scoringer hver.
 
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke