buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
FULLT: Storhamar Håndballs daglige leder Erik Stensrud måtte stenge dørene tre kvarter før kampstart onsdag.Foto: Kai Kristiansen
 
Storhamar gikk trolig glipp av rundt 45.000
Erik Stens­rud gle­der seg til at Stor­ha­mar skal få ny hånd­ball­hall. Ons­dag var det fle­re hund­re som kom til sten­gte dø­rer.

Publisert: 10.jan.2014 04:13
Oppdatert: -
Hamar
- Folk måtte reise seg og stå på tribunen over en time før kampstart, og klokken 18.15 var hallen full. Da jeg satte opp plakat om at hallen var stengt, sto det rundt 100 personer i kø utenfor Prestrudhallen. Da kom det også flere gående fra parkeringsplassen, så det kan fort ha blitt rundt 300 personer som ikke kom inn, sier daglig leder i Storhamar Håndball, Erik Stensrud.

Rundt 45.000 kroner

Hva Storhamar gikk glipp av i billettinntekter og mersalg fra lodd og kioskvarer, har Stensrud naturlig nok ikke noe eksakt tall på.
- Hvis vi sier at det var 300 personer som ikke kom inn, og de fleste var voksne, kan det fort dreie seg om 45.000 kroner. Det ville ha vært gode inntekter for Storhamar, men vi vet hvordan situasjonen er og lever med det, sier Stensrud.
- Vi måtte sette stopp ved 636 tilskuere på grunn av brannforskriftene. Hvor mange som var til stede fra vår egen yngres avdeling, har jeg ikke tall på nå, men alle våre 350 medlemmer går gratis på kampene, så det er på ingen måte alle som betaler inngangspenger. Det samme gjelder sponsorer som har inngangen innbakt i avtalene sine.
Stensrud anslår at det var en omsetning på rundt 35.000 kroner onsdag.

Gleder seg til ny hall

Han mener klubben ville ha tjent nesten tre ganger så mye på en kamp som i går, i en ny hall med tilskuerkapasitet på 1.700.
- Tar vi kampen mot Larvik som eksempel, tror jeg det hadde blitt fullt hus. I så fall kunne vi fort ha tjent rundt 100.000 kroner mer.
- I tillegg til de som ikke kom inn, vet vi at det er mange som ikke går på kamp fordi de ikke orker å stå oppreist i halvannen time før en kamp. Det blir noe helt annet når vi kan spille i en ny hall med gode fasiliteter.
- Det vi venter på nå, er at entreprenøren for hallen blir klar, slik at byggingen kan starte. Jeg har en drøm om at vi skal kunne spille hjemmekampene våre i den nye hallen allerede i slutten av sesongen 2014-2015, sier Storhamars daglige leder.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat