buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Storhamar Håndball fikk lisens

Publisert: 16.jun.2009 05:13
Oppdatert: -
HAMAR: Storhamar Håndball har fått eliteserielisens for den kommende sesongen.

I likhet med Byåsen Håndball Elite, Gjøvik & Vardal HK og Våg Håndball på kvinnesiden og Elverum og Follo på herresiden, har Storhamar fått lisens med status under overvåking. Det har Storhamar fått fordi klubben drar med seg negativ egenkapital fra 2007.
Bakgrunnen for at Storhamar var det siste eliteserielaget som fikk lisens, var at klubben skylder Region Innlandet noe over 100.000 kroner i påmeldingsgebyrer.
Storhamar-leder Jan Åge Haug og regionleder Ivar M. Karlstad hadde møte om saken fredag ettermiddag og ble enige om en betalingsplan.
- Vi har hatt et godt møte og en god dialog med Storhamar. Vi er blitt enige om om hvordan klubbens gjeld til regionen skal betales. Vi har laget rammer for hvordan avtalen skal være, sa Karlstad og legger til:
- Alt ser veldig greit ut, og jeg har informert lisensutvalget i Norges Håndballforbund om det vi har kommet fram til, sa Karlstad.
Og i går fikk altså Storhamar beskjed om at lisensen for den kommende sesongen er i boks - riktig nok med status under overvåking.
Stabæk har fått skjerpet overvåking, mens Gjerpen begynner serien med minus tre poeng.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat