buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Maja Jakobsen
 
Storhamar håndball spiller torsdag og lørdag
Sluttspillet for eliteserien i håndball er klart. Byåsen valgte Kongsberglaget Skrim som motstander. Dermed skal Storhamar ut mot Vipers Kristiansand i den andre kampen.

Publisert: 30.mar.2015 10:14
Oppdatert: 30.mar.2015 13:23

Storhamars første kamp skulle, etter forbundets oppsett, spilles hjemme i Prestrudhallen 8. april. Den kampen er flyttet til torsdag 9. april fordi onsdagskampen ville kollidert med at Storhamars hockeygutter spiller sin andre finalekamp på hjemmebane mot Stavanger Oilers.

Også Storhamars kamp mot Vipers i Kristiansand er flyttet. Denne kampen spille lørdag 11. april, for at den ikke skal kollidere med eliteserieåpningen i fotball. 

- Vi er blitt enige med Vipers om dette og Norges Håndballforbund er varslet. Med enighet klubbene imellom, skulle alt være i skjønneste orden, sier daglig leder i Storhamar håndball elite, Erik Stensrud.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat