23. okt
 
Storhamar i ny TV-kamp

Publisert: 28.okt.2008 06:14
Oppdatert: -
HAMAR: - TV2 var så fornøyd med TV-kampen vår mot Nordstrand at de kommer tilbake og viser Storhamar-Byåsen 5. november.

Det er en fornøyd daglig leder i Storhamar Håndball som sier dette til HA-sporten.
- Dette er naturligvis gledelig for oss i Storhamar, og våre rundt 50 frivillige som er med på å gjøre arrangementene gode. Vi tok sølv som årets arrangør i fjor, og i år vil vi helt til topps, sier Svein-Erik Edvartsen.
På Storhamars hjemmeside viser han til TV2-produsenten Erik Libæk Hansens tilbakemelding.
- Jeg synes vi fikk en fin håndballkamp, og at Storhamar som lag fortjener bedre faciliteter, sier Libæk Hansen til storhamarhandball.no
TV2-kommentator Harald Bredeli var også fornøyd med Storhamar og forteller dette via sms til Svein-Erik Edvartsen:
- Laget er meget bra. Mange spennende typer. Stemningen er bra, men dere har ingen hall - kun en anabol gymsal. Ribbevegger i TV-bildet sier sitt. Hallen er egentlig ikke god nok for TV-produksjon, men med stor velvilje går det til nød. Velvilje er ikke noe man kan leve av over tid, skriver Bredeli i sin sms til Edvartsen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke