buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Fornøyd Finnsson: - Jentene kriger for hverandre
Men den reduserte Storhamar-hæren reiste tomhendte hjem fra Oppsal.

Publisert: 29.okt.2014 18:34
Oppdatert: 30.okt.2014 06:57

Oppsal - Storhamar 32-30

For en uke siden tapte Storhamar 25-30 for Oppsal hjemme i Prestrudhallen i sin høydramatiske NM-exit.

Da tapet skulle revansjeres onsdag, hadde Moa Fredriksson tegnet seg på skadelista hos et allerede sterkt redusert Storhamar-lag. Og med sin tynne stall ble Storhamar for lette for Oppsal for andre gang på åtte dager.

Fornøyd med mye

Selv om det aldri er gøy å trekke det korteste strået mot samme motstander to ganger på rad, er det en relativt fornøyd Storhamar-trener som møter HA etter 30-32-tapet i Oppsal Arena.

- Jeg er fornøyd med ganske mange ting i dag. Vi står på og jobber knallhardt som et lag, og resultatet er veldig surt for jentene som virkelig står fram og kriger for hverandre med den tynne stallen vi har. Det er bittert at vi ikke tar ett eller to poeng, sier Alfred Örn Finnsson.

Selv om Finnssons jenter slapp inn hele 32 mål, 18 av dem før sidebyttet, vil ikke islendingen rakke ned på sin egen defensiv.

- Vi scorer 30, så du kan snu det på den måten du vil. Vi får noen kontringsmål i ryggen, og vi gjør noen for enkle feil i forsvar, men det er to lag som vil løpe. Sånn sett er det ikke overraskende at det blir mange mål i dag, og det var en veldig spennende og morsom kamp for publikum, sier treneren. 

Startet best

Det var Storhamar som åpnet best i Oppsal Arena. Krafttak defensivt, helhjertede løp og gode skudd av Maja Jakobsen ga gjestene en tidlig firemålsledelse.

Så tok Arne Senstad time-out, og den tidligere Storhamar-sjefens prat fikk effekt umiddelbart. I løpet av få minutter reduserte Oslo-laget til både 5-8, 6-8 og 7-8, før Anne Kjersti Suvdal utliknet til 8-8.

Da lagene byttet side, ledet vertene 18-15.

Storhamar kjempet seg tilbake utover i andre omgang, og med ti minutter igjen på kampuret var lagene like langt igjen. Betina Riegelhuths utlikning til 25-25 var en real langdistanserakett. 

I de avgjørende minuttene traff Oppsal best, og Oslo-laget vant til slutt 32-30.

Vil ta poeng

Selv om Storhamar-jentene reiste tomhendte hjem fra hovedstadens østre kant, tar Finnsson med seg mye positivt fra bataljen.

- Innsatsen er der, og vi gir aldri opp. Hvis vi spiller sånn og fortsetter på denne måten, kommer poengene etter hvert, avslutter islendingen selvsikkert.

 
FORNØYD: Trener Alfred Örn Finnsson skryter av Storhamar-jentenes innsats, selv om de tapte for Oppsal for andre gang på åtte dager. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad
VAR GOD: Ellen Marie Folkvord scoret seks mål og var Storhamars beste da Oppsal ble for sterke i Prestrudhallen for en uke siden. FOTO: Mattis Røhne
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat