7. des
 
Storhamar kjørte over Toten: 35-15
Storhamar hadde som ventet ingen problemer med å slå Toten i serieåpningen. Izabela Duda scoret 12 mål mens Heidi Tjugum sto fantastisk.

Publisert: 24.sep.2008 20.53
Oppdatert: -
 
TOTEN: Hjemmelaget scoret først i årets sesong, men så gikk Storhamar rett opp i ledelsen 7-1, og dermed var kampen over.
Heidi Tjugum sørget for at alle åpningsnerver blåste bort med godt keeperspill, og Toten fikk bare lov til å score seks ganger i første omgang: 6-17.
Etter pause var det litt dårligere konsentrasjon i starten, og Toten fikk være med på leken noen minutter.
Utover i omgangen løp imidlertid Izabela Duda og Storhamar over det nyopprykkede motstanderen i slaget om Mjøsa.
– Det var artig å komme i gang. Jeg hadde sommerfugler i magen, men vi fikk en god start og kunne senke skuldrene, forklarer Duda, som scoret 12 mål totalt, og fortsatte der hun slapp i fjor, da det ble 203 mål i eliteserien.

Trener Arne Senstad var godt fornøyd med å starte sesongen med seier, selv om laget fortsatt har null poeng på grunn av minuspoengene.

– Vi gjorde mye bra, og hadde full kontroll fra start. De som var enere i fjor, Tjugum og var mest giret og var det også nå, men etter hvert håper vi de andre skal melde seg på, sier Senstad.
Øvrige resultater: Bækkelaget - Gjerpen 30-37, Njård - Nordstrand 27-31, Tertnes - Byåsen 24-31, Våg - Levanger 26-19, Larvik - Stabæk 37-21.
 
Les alt om kampen i torsdagens utgave av HA.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke