buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
SPENNENDE: Be­ti­na Rie­gel­huth har i snitt scoret 6,8 mål pr. kamp i eliteserien. Landslagssjefen synes hun har et spennende skudd.
 
Storhamar-kvartett aktuell for landslaget
Ingen har flere spillemål i eliteserien enn Betina Riegelhuth. Den egenskapen kan Thorir Hergeirsson ha bruk for på landslaget.

Publisert: 25.jan.2014 07:32
Oppdatert: 31.mar.2014 18:43

13.-16. februar vil Thorir Hergeirsson finsikte norske håndballjenter. Det vil si: Utenlandsproffene og Larvik-spillerne er ikke med på samlingen. Ellers innkalles en blanding av A-, rekruttspillere i tillegg til juniorlandslaget til Skien.

Og vi skal tolke fryktelig galt hvis det ikke blir med fire Storhamar-spillere i seniortroppen når Hergeirsson sier at Stine Lidén, Kamilla Sundmoen, Betina Riegelhuth og Maja Jakobsen er høyst aktuelle.

Landslagssjefen opererte med en bruttotropp på 28 spillere til VM i Serbia, og der ville hele Storhamar-kvartetten vært hvis alle hadde vært skadefrie. Som kjent var Kamilla Sundmoen skadet.

Evalueringsperiode

Kvinnelandslagets trener er for tiden inne i en evalueringsperiode av året og VM i desember, og han vil snakke med spillerne før det skal konkluderes.

Derfor vil han heller ikke gå spesifikt inn på om det kan bli store forandringer på laget som skal ut i EM-kvalifisering mot Hviterussland 26.- og 30. mars.

- Vi som trenere har våre opplevelser av året; om hva som gikk bra og omvendt. For oss er det viktig å høre spillernes meninger, og da skal vi ikke legger føringer. Det er mitt ansvar og drive prosessen og evalueringen, fastslår landslagssjefen.

Trenger tyngre skyts

Hergeirsson legger ikke skjul på at han synes Betina Riegelhuths utvikling er spennende.

- Vi trenger tyngre skyts, og her har Betina en spisskompetanse som vi savnet i mesterskapet. Hun har et godt distanseskudd, og jeg er veldig interessert å se hvordan hun utvikler seg videre.

Thorir Hergeirsson mener flere av Storhamar-jentene har muligheter til å slå seg inn på et lag til EM-kvaliken.

- Moro med Malene

For øvrig hadde landslagssjefen allerede onsdag kveld registrert at Malene Aambakk hadde slått til i Storhamar-trøya.

- Jeg har ventet på at hun skulle vise potensialet sitt, og det er helt naturlig at overgangen fra 2. divisjon til Postenligaen har tatt litt tid. Det skal bli spennende å følge Malene Aambakk videre. Vi er relativt god forspent med venstrehendte skyttere, men det er moro at det dukker opp nye spillere, sier Hergeirsson.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat