23. okt
TIL LARVIK: Anja Edin forsvinner til Larvik etter denne sesongen. FOTO: MATTIS RØHNE.
 
Storhamar må forsterke
Nok en toppspiller forsvinner Storhamar. Anja Edin har skrevet under for Larvik sammen med samboer Gro Hammerseng.

Publisert: 29.des.2011 06:39
Oppdatert: -

- Det betyr at vi må se oss om etter forsterkninger, sier Arne Senstad.
I løpet av de siste årene har han sett mange kvalifiserte støttespillere forlate klubben. Nå håper han at Anja Edins sorti vil gjøre det mulig å se seg om etter forsterkninger.
Fordel å ha god tid
- Vi står ved et vegskille nå, fortsetter Senstad og mener at klubben ikke kan kvitte seg med mer spisskompetanse uten å finne en erstatning for kompetansen som forsvinner.
En fordel med at Hammerseng og Edin tok avgjørelsen nå, er at Storhamar får god til å sondere markedet etter den/de spillertypen/e de trenger. Nå er det neppe unge spillere med utviklingspotensial det skal letes etter. Senstad ønsker seg kvalitet.
Viktig å beholde dem vi har
- Det viktigste nå, blir å beholde de spillerne i har, sier daglig leder i Storhamar, Erik Stensrud.
Stensrud kommer til å sammenkalle til et møte med det aller første, der de skal se på hvilket behov klubben har for å forsterke spillerstallen til neste sesong. Her blir det opp til Arne Senstad å komme med sin vurdering.
- Følgelig er det litt tidlig å si hva vi gjør, og vi har jo litt tid på oss. Anja Edin spiller ut sesongen for Storhamar.
Holdt orientert
Arne Senstad innrømmer at nyheten med Edin/Hammerseng ikke var den romjulspakken han hadde ønsket seg mest, men avgjørelsen kom ikke som noen bombe på ham:
- Jeg er blitt holdt løpende orientert av Anja Edin om utviklingen i saken og at de to var nærmest til å velge Larvik framfor Hamar og Storhamar eller Gjøvik. Derfor kom ikke dette som noen stor overraskelse.
Større utfordringer
Det er bare å ønske de to lykke til i Larvik. Avgjørelsen deres kan vi ikke få gjort noe med, men jeg skjønner de to spillerne også. Larvik er et lag og en klubb på et annet nivå enn de fleste andre i Norge. Med Larvik blir de sportslige utfordringene større og jeg tenker da i første omgang på Champions League. Det er inspirerende å få vist seg fram i internasjonal sammenheng. sier Arne Senstad.
I Larvik ut 2013/2014
Hammerseng og Edin har skrevet under en kontrakt ut sesongen 2013/2014 med Larvik.
Anja Edin var ikke tilgjengelig for kommentar i går kveld.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke