23. okt
 
Storhamar mot Gjerpen 25.11. likevel

Publisert: 27.okt.2009 05:03
Oppdatert: -
HAMAR: Norges Håndballforbund har vedtatt at eliteserierunde ni spilles onsdag 25. november likevel.

Det betyr at klubbenes protester er blitt hørt.
For Storhamars vedkommende betyr det at hjemmekampen mot Gjerpen går som tidligere oppsatt, uansett om Anja Edin blir uttatt i VM-troppen eller ei.
De lagene som får landslagspillere i VM troppen ved uttaket 3. november eller senere, må spille sin eliteserierunde nummer 10 på tidligere angitt reservedato.
Inntil VM-troppen er tatt ut, må i prinsippet alle klubbene være innstilt på å spille sine oppsatte kamper i ligarunde 9 og 10. Arbeidsutvalget i Norges Håndballforbund ser at det i forhold til planleggingsperspektivet for å arrangere ligakamper, er en utfordring med en varselperiode på kun cirka tre uker.
Storhamar hadde opprinnelig planlagt et arrangement i Håkons Hall sammen med Elverum når de selv skulle møte Vipers 29. november. Den kampen blir sannsynligvis flyttet til nyåret - hvis Edin er med i VM-troppen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke