buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Storhamar nær sensasjon
Larvik - Storhamar 26-25 Først 30 sekunder før slutt avgjorde laget som ikke har tapt en seriekamp hjemme siden 1999.

Publisert: 08.jan.2012 19:02
Oppdatert: -

LARVIK: Storhamar ledet 12-11 til pause, 17-13 etter 38 minutter av kampen og var virkelig på talefot med Larvik søndag ettermiddag. Bare 800 tilskuere fulgte laget som ikke har tapt en seriekamp hjemme siden 14. mars 1999, og de fleste trodde knapt det de så.

Storhamar spilte tålmodig i angrep og bruke lang tid før de avsluttet, samtidig som de sto godt i forsvar, tok duellene og fulgte planen de hadde lagt på forhånd, gjennom å stoppe Linn J. Sulland og tette til på kantene.
Først etter 49 minutter klarte Larvik å lede med to mål i kampen, men Storhamar kom tilbake og utliknet til 23-23. Kampen sto lenge og veide på 25-24 til Larvik, og Storhamar hadde to-tre avslutninger og sjanser til ny utlikning, men det var Linn-Kristin Riegelhuth Koren som satte inn seiersmålet og for første gang på mange år jublet Larvik-spillerne skikkelig etter å ha avgjort en seriekamp mot noen andre enn Byåsen.
- Det er skikkelig surt akkurat nå, selv om vi skal være fornøyd med at vi spilte en god kamp. Jeg er veldig stolt av spillerne over at vi ikke falt sammen da Larvik satte inn støtet i andre omgang, men klarte å følge dem helt i døra. I denne ene kampen føltes det ikke så langt opp til Norges beste lag som det har gjort tidligere, sier Kamilla Sundmoen som ble toppscorer med åtte mål.
Anja Edin ble kåret til Storhamars beste, mens Tine Stange ble hjemmelagets toppscorer med åtte mål.
Les mer i mandagens utgave av HA.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat