buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
HÅNDBALL: Erik Stensrud.
 
Storhamar og Elverum samarbeider om håndballuke

Publisert: 11.sep.2013 04:13
Oppdatert: -
Det er ikke bare i Terningen Arena Storhamar og Elverum samarbeider denne uka. De har også et opplegg i Hamar og Elverum.
I går var det fellesopplegg på Kremertorget i Elverum med Erlend Mamelund og spillere fra Elverum og Storhamar, og i dag er det Hamar som er stedet.
I ettermiddag blir det lek og moro for barn med landslagsspilleren Håvard Tveten som det store trekkplasteret utenfor CC i Hamar.
Så flyttes det hele til Prestrudhallen på kvelden der det arrangeres en håndballskole.
- Vi har elitespillere fra Storhamar og Elverum som instruktører på kveldens håndballskole som er fulltegnet med 120 unge i alderen åtte til 15 år, sier Storhamars daglige leder, Erik Stensrud.
- Vi prøver å gjøre noe for håndballen, og har et godt samarbeid med Elverum håndball. Nå håper vi det hele absluttes med fulle hus i Terningen Arena torsdag, sier Stensrud.
Da spiller Storhamars kvinnelag først eliteseriekamp mot Glassverket før Elverums menn inntar parketten i møte med Fyllingen Bergen.
- Når det gjelder inntektene, har klubbene kommet fra til en fordeling som begge er fornøyd med. Først får klubbene dekket budsjettene sine for kampen, så er det snakk om en fordelingsnøkkel, sier Erik Stensrud til HA-sporten.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat