buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
BRONSELAGET: Storhamars bronsevinnere og ledere 2009/10 er Anja Edin, Sara Haugli, Juliane Skansen, Daria Boltromiuk, Ane Emilie Søbstad, Marlene S. Andersen, Inger Senstad, Bent Svele, Sunniva Viken, Kamilla Sundmoen, Stine Lidén, Linn-Marie Birkeland,
 
Storhamar sikret bronsen
Storhamar-damene lå under 0-6 i starten av kampen, men kjempet seg til seier 27-24 mot Gjøvik og Vardal. Dermed ble det bronsemedaljer til slutt.

Publisert: 14.apr.2010 19:46
Oppdatert: -

HAMAR: Det så ut som om hjemmelaget skulle gå på sin fjerde smell på rad i eliteserien, etter stortapet for Buducnost i europacupen.

Gjøvik og Vardal, som må ut i kvalifisering for å bevare plassen i eliteserien, sjokkåpnet til 6-0 før Betina Riegelhuth scoret det første gule målet etter ni minutter.

Sakte, men sikkert begynte Storhamar opphentingen, via 12-15 til pause, men det tok hele 20 minutter av andre omgang før laget ledet for første gang, 22-21.
 
Tremålsledelsen drøye fem minutter før slutt var plutselig bare på ett mål to minutter senere, før Riegelhuth og Marte S. Johansen sørget for å roe nervene igjen, og sørge for 27-24-seier.
 
Tertnes vant sin kamp mot Njård, men rakk ikke helt fram, og bronsemedaljene går for andre gang på tre år til Hamar vest.
 
Les mer om kampen i HA torsdag.
 
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat