buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Prøver seg som håndballkeeper.
 
Storhamar skal pepre Østberg
Geir Østberg skal i dag vokte målet på trening til Storhamar-damene etter at jentene syntes han var litt tøff i kjeften.

Publisert: 23.apr.2008 08:53
Oppdatert: -

HAMAR: Den tidligere hockeykeeperen har egentlig lenge hatt lyst til å forsøke seg i mål i andre idretter, etter å ha stått i mål for blant andre Storhamar Dragons, og hockeylaget til Gjøvik.

- Men jeg hadde jo ikke tenkt at det skulle bli på dette nivået. Men det får jeg bare ta, når jeg har fleipet litt med spillerne, gliser Østberg.
Han jobber som selger i SA systemer, og der jobber også Storhamar-spiller Jeanett Svele innimellom treningsøktene.
- Vi har tulla og sagt mye om håndball og ishockey over bordet på jobben. Jeg mente vel kanskje at det ikke var så tøft som de ville ha det til, og til slutt ble jeg utfordret. Det er greit, jeg tar utfordringen, ler Østberg.
Dermed kan et bli tøffe møter med skuddet til blant annet Izabela Duda i kveld, dersom den polske skytteren er på plass.
- Jeg har nok en mistanke om at det er akkurat så tøft som Jeanett skal ha det til, jeg har nok ikke mye å stille opp med. Samtidig er det litt ålreit å teste ut hvor fort det går. Jeg er jo vant til høyt tempo i hockey.
På isflata har keeperen en hel masse beskyttelse for å stå i veien for harde slagskudd. I kveld må Østberg nøye seg med en susp.
- Det har jeg fått lov til å ha med, så da vil de meg i hvert fall ikke så vondt!

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat