buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Positiv: Mari Finstad bergsum fikk sjansen mot gamle lagvenninner og klarte seg veldig bra.
Foto: Kai Kristiansen
 
Storhamar fikk det tøffere enn ventet mot Gjøvik
(Gjøvik HK - Storhamar 15-27) Storhamar slet i 1. omgang mot Gjøvik, men viste etter pause at det er stor forskjell på naboene, og vant 27-15.

Publisert: 27.sep.2015 16:25
Oppdatert: 27.sep.2015 21:00

Serieleder Storhamar gjestet i ettermiddag Gjøvik HK, som sto med null poeng etter to serierunder.

Svak 1. omgang

Storfavoritten fra Hamar åpnet kampen trått, og etter 14 minutter ledet Gjøvik 4-3. Storhamar hadde på det tidspunktet kun scoret ett spillemål, de to andre ble satt inn på straffer.

Storhamar fortsatte å brenne alt for mange sjanser og trener Arne Senstad valgte, ikke overraskende, å ta timeout kvarteret ut i kampen.

Det var hjemmelaget som styrte det meste av oppgjøret, og bakerst hos vertene sto Ine Bekkelund som en levende vegg i mål. Hun drev Storhamar-jentene til vanvidd de første 30 minuttene.

- Vi er ikke konsentrert og da blir det ikke noen forskjell på lagene, sier Lise Binger som var i egen klasse hos gjestene.

De gule og blå hevet seg noe utover omgangen, og gikk til pause med ettmålsledelse, 8-9.

Klasseforskjell etter hvilen

Senstad la tydeligvis ikke noe imellom i pausepraten sin, for det var et helt nytt Storhamar-lag som kom ut på parketten i 2. omgang.

De første 10 minuttene av omgangen viste serielederen hvor stor forskjell det egentlig er på lagene og dro ifra. 9-18 sto det etter 40 minutters spill.

- Jeg utfordret jentene i pausa, og ville se hvem av dem som virkelig vil være med framover, sier Senstad som fikk svar i omtrent 10 minutter, før gjestene igjen begynte å feile grovt og ofte.

Midt i andre omgang fikk Kristin Høybakken rødt kort, etter tre tominuttere.

- Aldri verden at jeg fortjente tre utvisninger, sier Høybakken.

Storhamar vant likevel 27-15, men det er ingen tvil om at laget må heve seg mange hakk før cupkampen onsdag. Da kommer Skrim Kongsberg på besøk i Boligpartner Arena.

Gjøvik HK - Storhamar 15-27 (8-9).

Storhamars lag: Stine Liden og Maria Jektvik Aarstad (målvakter), Kamille Sundmoen 4 (2), Gabriella Juhasz 2, Mari Finstad Bergum 2, Tonje Enkerud 2, Linn-Marie Birkeland 1, Tina Engan, Kristin Høybakken 3, Lise Løke 3, Lise Binger 9 (1), Thea Tangnes 1.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat