23. okt
 
Storhamar tapte for Tertnes i finalen i Vestfjorden cup
Storhamar skjønte alvoret for sent, lot Tertnes kjøre finalekampen til å begynne med og tapte til slutt med to mål i Vestfjorden cup.

Publisert: 30.aug.2011 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: - Kampen bar preg av at vi ikke hadde spilt kamper mot lag med tempo og trøkk. Tertnes dro fra til å begynne med, men da vi selv tok tak i andreomgangen, gikk det bedre. Den omgangen var helt greit gjennomført for vår del, sier Storhamar-trener Arne Senstad, noe skuffet for at Storhamar ikke utfordret bergenserne med en gang.
- Det er bare å håpe at vi skjønte tegningen etter denne leksjonen, sier Senstad som også registrerte at lagets hans tok seg greit gjennom de innledende kampene med tre serier av tre mulige.
- Vi spilte bra innledningsvis og jeg valgte å rullere mye på laget for at spillerne skulle få kjenne på kampsituasjonen igjen. Slik fikk mange spillere mye spilletid. Vi har en del ungt i stallen vår nå, noe av dem innfridde de forventningene jeg har til dem, mens andre avslørte at de har et lite stykke igjen.
Senstad regner med at det er et tent Storhamar-lag som møter Gjøvik/Vardal i Gjøvik Fjellhall til helga.
Slik endte kampene for Storhamar i Vestfjorden cup:
Innledende kamper:
Storhamar-Nordstrand 32-22, Njård-Storhamar 20-24, Skrim-Storhamar 19-26 og:
Finale:
Tertnes-Storhamar 24-22
Scoringer for Storhamar: Kamilla Sundmoen 9, Maja Jacobsen 4, Lise Løke 3, Gina Lorentsen 2, Anja Edin 2, Karoline Fredriksen 1, Betina Riegelhuth 1.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke