buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Storhamar tapte i sluttsekundene
Levanger - Storhamar 18-17 Det ble en høydramatisk avslutning i Trønderhallen der Storhamar tapte to viktige poeng i kampen om sølvplassen.

Publisert: 19.jan.2014 18:52
Oppdatert: -

Storhamar måtte se seg slått etter årsbeste av Levanger. Målfattig og jevnt var stikkordene for kampen der Levanger hadde marginene på sin side. Etter en 7-5-ledelse klarte ikke Hamar-jentene å sette ballen i nettet på hele 23 minutter i første omgang. Men de holdt seg inne i kampen takket være godt forsvarsarbeid.

Etter 26 minutter tok Levanger ledelsen med det første målet på åtte minutter. Levanger økte ledelsen ytterligere med Hanna Yttereng, og det stod 7-5 Trønderhallen til pause. Hege Løken fikk muligheten på staffe før pause, men Stine Lidén reddet Storhamar fra å gå til pause tre mål bak Trønder-laget.
Etter at Storhamar ikke fikk inn et mål på 23 minutter satte Betina Rigelhuth standarden for andre omgang med et distanseskudd som suste i mål under minuttet inn i andre omgang, og det var Storhamars nummer 11 som holdt de gule og blå med i kappløpet.
Store deler av andre omgang vekslet lagene på å lede og fem minutter før slutt sto det uavgjort 17-17. Da var det var mildt sagt høy temperatur på banen.
Det var likevel hjemmelaget som trakk det lengste strået. I sluttsekundene fikk de den avgjørende scoring som gjorde at de vant 18-17.
Dermed ble det enda en tung hjemreise fra Levanger for Storhamar-jentene som ofte har hatt det vanskelig på bortebane mot trønderjentene. Etter å ha imponert stort mot Larvik for en drøy uke siden da de klarte uavgjort i Prestrudhallen, klart de ikke å holde prestasjonene på samme nivå mot bunnlaget Levanger.
 

Alfred Örn hadde følgende å si etter kampen:

 

- Det er helt utrolig at vi ikke klarer å få til flere mål. Vi finner aldri noen gode trekk mot Levanger, og de får blod på tann og skjønner at de har mulighet til å vinne, forklarer Storhamar-treneren før han fortsetter:

 

- Det var jevnt på slutten, vi har avgjort slike kamper før, det står om små marginer og denne gangen var vi ikke gode nok til å få de marginene på vår side, sier islendingen som nå forventer seg en revansjesugen gjeng mot Fredrikstad onsdag.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat