24. okt
I SKUDDET: Maja Jakobsen må fortsette den gode målformen i kveld.

FOTO: Mattis Røhne
 
Storhamar vant 37-25
Kjørte over Fredrikstad fra start til slutt.

Publisert: 10.sep.2014 18:36
Oppdatert: 29.sep.2014 18:12

(Storhamar - Fredrikstad 37-25)

Storhamar kjørte over laget fra Plankebyen fra start til slutt.

Maja Jakobsen ble dagens toppscorer med 9 mål. Den målfarlige høyrebacken var ikke særlig imponert over hva Fredrikstad hadde å stille opp med i forsvar.

- Med all respekt for Fredrikstad. Jeg må si at det var veldig enkelt å komme gjennom forsvaret. I første omgang var det bare å se den ene veien og løpe den andre, så var vi igjennom, sier Jakobsen.

I andre omgang ble Jakobsen hvilt i store deler. 

- Jeg vil helst spille hele tiden, men jeg har forståelse for at vi rullerer på laget, sånn at alle får spille, avslutter Jakobsen.

8-0 på ti minutter

Storhamar tok tidlig føringen i kampen. Det tok bare tjue sekunder før den første scoringen lå i nettet, og 20 sekunder senere var ledelsen doblet.

Lagene fulgte hverandre opp til 5-4, men så sa Storhamar takk for seg. 

Hjemmelaget vant de neste ti minuttene hele 8-0. Maja Jakobsen, Linn-Marie Birkeland og Lise Binger banket inn den ene scoringen etter den andre, og Fredrikstad klarte verken å stoppe Storhamars offensiv, eller å sette Stine Lidèn på de helt store prøvene. 

På slutten av omgangen, klarte Fredrikstad å stoppe Storhamar i større grad, og vi kunne ta pause på stillingen 19-8.

Stjernene ble hvilt

Den andre omgangen ble en transportetappe mot to poeng. Alfred Örn Finnsson satte av sine beste spillere og lot reservene få spilletid.

Fredrikstad reduserte ned til syv mål, men nærmere enn det kom aldri Østfold-laget. 

Målscorere for Storhamar: Maja Jakobsen(9), Linn-Marie Birkeland(6),Tonje Enkerud(6), Lise Binger(5), Malene Aambakk(3), Ellen Marie Folkvord(3), Betina Riegelhuth(3), Monica Habbestad Ingri(1), Karoline Fredriksen(1).

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke