buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Betina Riegelhut scoret sju mål mot Njård onsdag og bidro til to poeng. Nå har Storhamar fått tilbake de to forbundet tok på grunn av dårlig økonomi.
 
Storhamar til topps
Styret i Norges Håndballforbund gjorde om på dommen som ga Storhamar to minuspoeng før seriestart.

Publisert: 10.sep.2011 18:52
Oppdatert: -

HAMAR: Storhamar anket den opprinnelige avgjørelsen til administrasjonen i Norges Håndballforbund, som tildelte klubben to minuspoeng på grunn av for stor gjeld i forhold til årlig omsetning. Klubben gikk med 2,5 millioner kroner i minus i 2009, og fikk fire minuspoeng forrige sesong.

I 2010 hadde klubben et lite overskudd, men fortsatt negativ egenkapital, og NHF valgte å straffe klubben på nytt. Storhamar har argumenter med en langsiktig plan og at det ikke er normalt å straffe noen for samme forseelse to ganger. Klubben har også påpekt at andre idrettsforbund vurdere ansvarlige lån fra kommuner som en del av egenkapitalen, og ikke som et vanlig lån.

"NHF har nå gått gjennom de nye opplysningene som Storhamar har lagt frem, og spesielt har betydningen av lånet som Hamar kommune ga til klubben i 2010, vært viktig å avklare. NHF har fra kommunen fått bekreftet at dette lånet ble gitt som et ansvarlig lån i 2010", skriver håndballforbundet i en pressemelding.

Dermed er Storhamar serieleder med best målforskjell etter to serierunder, og før søndagens bortekamp mot Vipers Kristiansand.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat