buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Sjansesløseri: Storhamar var lite effektive i kvartfinalen i NM. Her reduserer derimot Lise Løke til 16-22.
 
Storhamar utslått
Storhamar-Stabæk 19-27

Publisert: 26.okt.2011 23:15
Oppdatert: -

Storhamar var aldri i nærheten av avansement til semifinale i NM. Jentene ble totalt utspilt av Stabæk.-Skuffende, sa trener Arne Senstad.

HAMAR: Etter fem jevnspilte åpningsminutter satte Stabæk tempoet opp ett hakk i Prestrudhallen, og vertene klarte ikke å henge med på notene. Slurving foran mål og til tider svakt forsvarsspill, sendte Stabæk opp i både 2-5-, 2-6- og til sist hele 3-8-ledelse etter kvarteret spill. En tydelig misfornøyd Senstad på Storhamar-benken forsto umiddelbart at noe måtte gjøres, og det grønne time-out-kortet ble levert da Stabæk gikk opp i femmålsledelse.
Raskt etter time-outen økte plutselig effektiviteten, og med en kjapp innhenting de siste ti minuttene, gikk lagene til pause med 9-11.
Starten av andreomgangen skulle likevel ikke følge førsteomgangens sterke avslutning, og etter to kjappe baklengs det første minuttet, så Storhamar-jentene ut til å gi opp. Storhamar fortsatte å sløse med sjansene framover, mye takket være en strålende Silje Solberg i Stabæk-målet. Gjestene fortsatte å hamre ballen i nettet bak Stine Lidén, og ved sluttsignalet sto Stabæk med hele 27 nettkjenninger mot fattige 19 hos Storhamar.
- Det er skuffende, men i dag er vi rett og slett ikke bedre. Jeg synes egentlig vi spiller ganske god håndball i begynnelsen, men det blir for mye bom, og først etter time-outen får vi til spillet vårt. Men så får vi en vanvittig dårlig start på andreomgangen, og da ser det ut som jentene gir opp litt. Dette var en dårlig dag på jobben, men nå må vi sørge for å tenke framover, sa Storhamar-treneren. sa Arne Senstad.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat