buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
TONEANGIVENDE: Lene Jøranli sto godt i mål mot Tertnes i kveld.
 
Storhamar vant bronsekampen
Tertnes-Storhamar 24-31 (10-16) Oppgjøret mellom Storhamar og Tertnes ble på forhånd omtalt som bronsekampen. Storhamars eliteseirespillere i håndball gjorde jobben og vant 31-24. Nå er de tre poeng foran bergenserne.

Publisert: 24.feb.2010 22:16
Oppdatert: -

BERGEN: Storhamar har til gode å tape for Tertnes etter at de rykket opp i eliteserien. Fire seiere og en uavgjort var fasiten foran gårsdagens bronsekamp.

Storhamar forbedret statistikken ytterligere, og nå er klubben fra Hamar Vest på veg mot seriebronse. Forspranget til Tertnes er på tre poeng, og det er verd å merke seg at Tertnes har igjen å spille mot Byåsen.

Det var aldri noen tvil om hvor seieren skulle gå onsdag kveld. Storhamar var meget gode fra start, og var oppe i en 11-3-ledelse før de begynte å slappe av en smule.

Tertnes spiste inn mye av forspranget og var tre mål etter Storhamar i starten av 2. omgang, men så tok Storhamar tak igjen.
Lene Jøranli spilte en god kamp i Storhamar-målet. Kamilla Sundmoen og Inger Senstad var toneangivende av utespillerne, og Daria Boltromiuk spilte en god forsvarskamp.

Inger Senstad og Betina Riegelhuth ble Storhamars toppscorere med seks mål hver, fire av Betinas kom på straffekast.

 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat