buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
TOPPSCORER: Det ble håndballfest for Storhamar i Molde, rosenes by. Maja Jacobsen ble toppscorer. Dette bildet er tatt ved en tidligere anledning da Maja var på landslagssamling. Foto: Terje Midttun
 
Storhamar vant greit i cupen
Avgjorde mot Molde i 1. omgang og vant 26-18.

Publisert: 25.sep.2013 21:17
Oppdatert: -

Storhamar ledet 17-8 til pause mot hardtsatsende Molde i 3. runde i NM i går kveld. 2. divisjonsklubben gikk offensivt ut i forsvar foran 730 tilskuere i Idrettens Hus i Molde, men Storhamar taklet det bra og sikret seg en solid ledelse.

2. omgang ble en transportetappe der det ble mange offensive feil og litt labert forsvarsspill, og Molde fikk lov til å vinne de siste 30 minuttene 9-8.

Maja Jakobsen ble toppscorer for Storhamar med sju mål, mens Anniken og Mona Obaidli scoret seks mål hver for hjemmelaget.
Storhamars beste var Stine Lidén, som sto en god første omgang mellom stengene, før hun overlot til Hannah Zimmergren i andre omgang.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat