buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
MATCVINNER: Maja Jakobsen har avgjort kampen for Storhamar og blir gratulert av Stine Lidén og Lene Jøranli.
 
Storhamar vant nytt sekunddrama
Storhamar – Levanger 35-34 Det ble et nytt sekunddrama for Storhamars håndballjenter i går kveld. Ni sekunder før slutt smelte Maja Jakobsen inn seiersmålet for hjemmelaget.

Publisert: 25.feb.2009 21:21
Oppdatert: -
HAMAR: Mot Nordstrand forrige onsdag var det også spenning helt til de siste sekundene. Da ble Kamilla Sundmoen matchvinner for Storhamar da fem sekunder av kampen gjensto.
I går var det Maja Jakobsen som avgjorde sekundstriden. Det sto 34-34 i målprotokollen da Kamilla Sundmoen smelte av gårde et skudd. Levangers målvakt ga retur som Maja snappet opp og dundret inn i målet.
Storhamar ledet det meste av kampen. Gjestene var aldri i tet, men de var à jour på 3-3 og 34-34. Storhamar var oppe i en sjumålsledelse, men surret det bort med dårlig forsvarsspill.
I 2. omgang gikk heller ikke angrepsspillet helt på skinner. Storhamar burde ha sikret seg en bekvem seier, men gjorde det litt for spennende for seg selv.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat