buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
GOD: Malene Aambak.
FOTO: Håkon T. Kristiansen
 
Storhamar snudde og vant mot Fana
Storhamar slet lenge med å riste av seg Fana, men vant til slutt 22-17.

Publisert: 09.mar.2016 17:30
Oppdatert: 09.mar.2016 20:20

Storhamar kom best i gang i egen storstue. Vertenes strekspiller for kvelden, Mari Finstad Bergum, scoret kampen første mål, før Malene Aambak og Linn Marie Birkeland meldte seg på med to scoringer hver. Storhamar ledet 5-2 da Fana tok timeout ni minutter ut i kampen.

Fana tok over INITIATIVET

Gjestene hadde tydelig godt av en liten smekk fra trener Erlend Lyssand. For med to scoringer på rad var Fana med i kampen for fullt. Bortelaget utnyttet seg av noen dårlige Storhamar-minutter, og sørget for at stillingen var 6-6 halvvegs i 1. omgang.

Det bedret seg ikke for Storhamar, og trener Arne Senstad så seg nødt til å ta sin første timeout 20 minutter ut i kampen, på stillingen 7-7.

- Vi åpnet kampen bra, men dabbet av midtveis i 1. omgang, sier Storhamar-trener Arne Senstad.

Men den lille pausepraten fikk ikke den positive effekten de 473 frammøtte tilskuerne hadde håpet på. Fana fortsatte dominansen og gikk opp i ledelsen 10-7 etter ytterligere tre nettkjenninger.

Men Storhamars fremste angrepsvåpen bestemte seg endelig for å gire om. Malene Aambak satte inn to kjappe scoriger, hennes tredje og fjerde i kampen, og dermed var Storhamar på offensiven igjen.

Tina Engan sørget for at vertene var a jour til pause på stillingen 10-10.

- Vi svingte veldig i prestasjonene i 1. omgang, men vi viste samtidig at vi har mye å spille på, sier Senstad.

Svak start i 2. omgang

Storhamar fortsatte tungt og tregt etter hvilen og Fana skaffet seg en luke, og ledet 14-11 fem minutter ut i 2. omgang.

Men Tonje Enkerud, som var tilbake fra skade, fikk noen minutter på banen og reduserte ved to anledninger midtveis i omgangen, før hun utlignet til 16-16.

Så sa det stopp for bortelaget. For Storhamar fikk til slutt orden på forsvars- og keeperspillet, og snudde kampen. Det endte til slutt 22-17, etter en sterk avslutning fra hjemmealget.

- Det var skikkelig unødvendig av oss å slippe oss ned i denne kampen. Det er rett og slett ikke godt nok, men det holdt til seier, sier Storhamar-keeper Stine Lidén.

- Ser ikke ut som Barcelona

Senstad visste på forhånd at det nødvendigvis ikke kom til å se spesielt pent ut på banen, og visste derfor at innsatsen kom til å bli avgjørende.

- Det ante meg at vi ikke kom til å se ut som Barcelona, derfor måtte vi gå til med livet som innsats. Jeg synes enkelte gjør det, mens noen viser at de har en del å gå på, sier Senstad, som var mest opptatt av de to poengene.

- Det var jevnt en stund, men da vi giret om mot slutten vant vi jo til slutt med fem mål. Det må sies å være godt nok.

Må utsette gullfeiringen

Storhamar kunne sikret seieren i 1. divisjon i kveld, dersom alt gikk de gule og blås veg. De var nødt til å slå Fana på hjemmebane, mens Stabæk måtte avgi poeng borte mot Fjellhammer.

Serieleder Storhamar gjorde sin del av jobben, men det gjorde også tabelltoer Stabæk, som knuste Fjellhammer 31-18. Det betyr at hvem som blir seriemester avgjøres i de to siste seriekampene.

Storhamar stilte med følgende lag: Stine Lidén, Maria Jektvik Aarstad (målvakter), Aleksandra Kobylecka, Mari Finstad Bergum, Malene Aambakk, Linn-Marie Birkeland, Tonje Enkerud, Tina Engan, Gabriella Juhasz, Emma Skinnehaugen, Elise Skinnehaugen, Thea Tangnes. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat