buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
REGIONMESTERE: Her er Storhamars regionmestere i håndball. 1. rekke f.v. : Anja Kampenhøy og Hanna Stengel Lunde, 2. rekke f.v.: Martha Pollen Johansen, Julie Grøneng, Elisabeth Palfi, Siri Ree-Lindstad, Celine Wang, 3. rekke f.v. Jan Frode Johansen (Tre
 
Storhamars J-16 regionmestere
Storhamars J 16 jenter i håndball feide all tvil til side og vant enkelt i sine alle tre kamper. Dermed er Storhamars unge talenter regionmestere.

Publisert: 04.apr.2011 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: Først gikk laget ubeseiret gjennom seriesystemet. I helgens tre kamper i regionmesterskapet, feiet de all tvil til side og vant enkelt over Gjøvik og Lillehammer/Fåberg.
Storhamar vant 17-14 over LFH 09, slo Gjøviks andrelag 23-10 og førstelaget 21-12.

Kvantesteg

Trener Jan Frode Johansen sa det slik etter endt kamper.
- Jentene leverte varene så til de grader. Selv om det bare ble en knepen seier over Lillehammer/Faaberg, var jentene totalt overlegne. Vi fikk vist hva som bor i den enkelte utøveren. Vi har så mange gode spillere på dette laget at det skal bli spennende å følge dem de neste årene. Nå er det viktig at jentene fortsetter å utvikle seg på banen. Flere av dem har tatt kvantesteg denne sesongen, og jeg klarer ikke og se hva som kan stoppe dem, sa en godt fornøyd Johansen.
For noen av spillerne kan A-laget være neste steg.

A-laget neste

- Slik jentene spiller om dagen, er det ikke umulig at noen tar steget opp på A-laget til vinteren. Vi får sette oss ned og evaluere sesongen, så får de høye herrer rundt A-laget, ta den avgjørelsen, avsluttet trener Jan Frode Johansen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat