buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Storhamars sekunddrama
Det ble et skikkelig sekunddrama i Drammenshallen da Storhamar tapte 31-30 for Byåsen i semifinalen i sluttspillet. Storhamar var fryktelig nær en sensasjon.

Publisert: 30.apr.2010 14:10
Oppdatert: -

 

DRAMMEN: Storhamar jaget en utligning i sluttsekundene i Drammenshallen. Da dommerduoen Håvard Kleven og Christian Ramberg blåste for passivt Storhamar-spill ni sekunder før slutt, fortalte Bent Svele akkurat hva han mente om det og fikk både to minutter og rødt kort.

- Ikke passivt

- Det er meningsløst å løfte armen for passivt når vi er en bak og har vært i angrep i 20 sekunder. Det er det som blir galt for meg. At de må blåse når ballen går ut på vingen, er greit etter som de har vist passivttegnet, men det burde de ikke ha gjort, sier Svele.

Men dommerne var av en annen mening.

Kort tid i forveien, stadig på stillingen 30-30, hadde Storhamars Anja Edin misbrukt en sjanse, uten at det på noen måte er grunn til å bebreide henne for det.

Anja var i støtet og måtte skyte.

- Jeg måtte avslutte. Det går ikke an å bli feig når det går mot slutten, sier Anja, og får støtte av Arne Senstad.

- Helt klart. Vi måtte tore å avslutte, og det var ikke der vi tapte kampen, fastslår Storhamar-treneren.

- Det skjedde tidligere i kampen. Det var mange episoder - både i 1. omgang og da vi lå likt. Men så er det tilfeldigheter som avgjør til slutt, mener Senstad.

4-2-formasjon

Storhamar gikk ut i en 4-2-formasjon og stresset tydelig Byåsen med det. Storhamar holdt følge med trønderne til 7-7, men siden var lagene aldri helt à jour i 1. omgang. Storhamars avslutninger ble i perioder for svake samtidig som Kari Aalvik Grimsbø kom bedre og bedre inn i kampen.

Ved pause sto det 17-12 til Byåsen, og de begynte å dra ytterligere fra etter pause.

På det meste ledet Byåsen med sju (24-17), men så begynte Storhamar sakte, men sikkert å spise inn forspranget.

God Stine Lidén

Stine Lidén tok over keeperjobben for Lene Jøranli på stillingen 24-18, og hun startet med å redde et straffekast.

Hun fortsatte å redde Byåsen-avslutninger samtidig som Anja Edin, Inger Senstad og Kamilla Sundmoen var toneangivende foran keeper Grimsbø, som i likhet med resten av Byåsen-laget fikk mer og mer problemer med Hamar-laget.

Da neste års Byåsen-spiller Maja Jakobsen ordnet 30-30, lå det an til en aldri så liten sensasjon, men så var det i stedet nimålsscorer Marit Malm Frafjord som fikk inn den avgjørende scoringen.

- Vi vet at Storhamar er et bra lag, men vi følte oss nok litt for sikker på seieren da vi ledet som mest. Storhamar var flinke til å komme tilbake, men vi må lære oss til å forstå at en kamp varer i 2 x 30 minutter, sier Byåsen-jenta.

- Har nærmet oss

Både Anja Edin og Arne Senstad syntes det var ganske tilfredsstillende å oppleve at de har nærmet seg Byåsen - selv om Geir Oustorp uttalte noe annet til adressa.no da semifinaletrekningen var klar.

- Det var skikkelig deilig å svare Geir på akkurat det. Vi har nærmet oss Byåsen, og i enkeltkamper kan vi slå dem, mener Anja Edin.

Arne Senstad var ingen slagen trener etter den dramatiske avslutningen:

- Vi har sagt vi skal nærme oss Byåsen, og det greide vi i dag. Vi var nære, men vi må jo forbi, sier en alltid offensiv Senstad.

Lørdag morgen klokka 09.00 spiller Storhamar-bronsekamp.
 

 

Håndballfakta

Storhamar - Byåsen 30-31(12-17)

DRAMMEN: semifinale i sluttspillet for kvinner.

Drammenshallen

Om lag 100 tilskuere.

Utvisninger: Storhamar 2 x 2 min., Byåsen 2 x 2 min..

Dommere: Håvard Kleven, Christian Ramberg.

STORHAMARS LAG: Lene Jøranli, Stine Lidén (målvakter) - Kamilla Sundmoen 9 (2), Sunniva Viken, Julian Skansen, Inger Senstad 3, Daria Boltromiuk, Jane Lundstadsveen, Marthe Sønsthagen Johansen, Ane Emilie Søbstad, Maja Jakobsen 5, Anja Edin 8, Lise Løke, Betina Riegelhuth 5.

Toppscorer Gjerpen: Marit Malm Frafjord 9


 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat