23. okt
 
Sundmoen og Co slo Østerrike med ti mål
Norge B - Østerrike 34-24 Åtte Storhamar-mål ble fasiten da Norge B slo Østerrike A fredag. Kamilla Sundmoen var godt fornøyd med debuten og gleder seg til helgas to kamper.

Publisert: 25.sep.2010 04:12
Oppdatert: -
Norge B - Østerrike 34-24 Åtte Storhamar-mål ble fasiten da Norge B slo Østerrike A fredag. Kamilla Sundmoen var godt fornøyd med debuten og gleder seg til helgas to kamper.
HAMAR: - Det var morsomt. Vi møtte jo et godt lag, men vi hadde ingen problemer med å vinne kampen, forteller Kamilla Sundmoen til HA-sporten.
De norske jentene på B-landslaget var spente foran turneringsstarten i Tsjekkia. Laget hadde få treninger sammen og gikk nesten rett på parketten til kamp. Likevel var det mye i det norske angrepsspillet som fungerte godt, og forsvarsspillet var i perioder bra.
Kontret inn seieren
Norge vant med ti mål, og den store forskjellen var kontringsspillet. Grunnlaget for seieren ble lagt her, med 14-5 i mål. Kamilla Sundmoens ene scoring i kampen kom på en av kontringene.
- Det var litt nervøst. Jeg kom inn på banen omtrent midtveis i første omgang og spilte vel rundt 13 minutter. Det er mange spillere, og alle skulle få spilletid. Det gjelder å gripe sjansen når du er på banen.
Sundmoen tenkte ikke så mye på det før hun fikk spilletid som playmaker i angrep og toerposisjon i forsvar, men etterpå skulle hun gjerne ha gjort mer.
- Tida gikk fort, og vi kjørte systemer og spilte uten å bli stresset, men etterpå skulle jeg ønske at jeg hadde bidratt enda mer.
Gina scoret fire
Gina Lorentsen scoret fire mål i kampen, og fikk mest spilletid av Storhamar-jentene. Betina Riegelhuth spilte som Sundmoen rundt 13 minutter. Hun scoret tre mål, to av dem på straffekast.
Hvor mye spilletid de får i helga vet ikke Sundmoen.
- Alle tre spilte til godkjent synes jeg, og nå venter det to tøffe kamper mot Tsjekkia og Spania. Det var bra å åpne med Østerrike, og nå det blir det stigning i programmet. Spania slo Tsjekkia med fire mål. Det blir skikkelige utfordringer for oss å møte så gode lag.
Spania har blant annet en av de beste spillerne i verden Marta Mangue.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke