buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
VELKOMMEN: Johan Søbstad ønsker Bent Svele velkommen som daglig leder i FA systemer.
 
Svele coach og daglig leder
Bent Svele (46) blir coach og daglig leder i Hamar-firmaet FA systemer, og skal blant annet jobbe med å selge datastyrte kassaapparater til idretten.

Publisert: 18.des.2008 05:19
Oppdatert: -
HAMAR: - Bent blir daglig leder og coach for ti ansatte, forteller sjefen sjøl i FA systemer, Johan Søbstad.

Han kom i sin tid i kontakt med Bent Svele via Storhamar Håndball, og da Svele måtte gi seg i Unibet for å kunne jobbe med norsk idrett, fikk han jobbtilbud fra Søbstad.
Her skal Bent Svele lede et firma som har utviklet egen software for ei såkalt datakasse som registrerer kontantomsetning.
- Vanlige kassaapparater skiftes nå ut, og datakassa som vi har utviklet, gir helt andre rapporteringsmuligheter. Systemet dekker kravene som myndighetene stiller til dokumentasjon av kontantsalg, sier Johan Søbstad.
Firmaet hans utviklet først systemet for frisørsalonger, men nå leveres det til de fleste bransjer.
I forlengelse av dette, har FA systemer videreutviklet datakassa til bruk i idrettslag.
- Det aktualiseres mer og mer i idretten. Kontantsalgene i idrettslagene har gjerne foregått via en isboks, men gjennom dette systemet vil alt bli ryddigere og framfor alt mye mer myndighetstilpasset. Vi har kjørt et prøveprosjekt på kiosksalg og billettsalg i Storhamar Håndball, der alt styres fra kontoret. Det gjør det også tryggere og bedre både for dugnadsfolk og de som leder klubben, sier Søbstad.
Han er glad for å få med seg Bent Svele, som gleder seg til nye oppgaver.
- Min jobb blir å lede teamet, men det er ikke noe problem for meg å dra ut og selge også. Det gjelder å finne nye områder, og idretten er i så måte et jomfruelig område, sier Svele, som allerede kan slå fast at firmaet er inne i flere idrettslag.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat